Adakus Tuba704 bende göremedim ya zaten detaylıya girdim poposu dönüktü zerre göremedim bide tam herşeyi oluşmamıştı artık kız diye midir bilemedim 😁 erkekler daha çabuk gelişir ve detaylıda çok iyi görünürler
Tuba704 Asafinannesi istesekte istemeaekte kaçsakta (benim gibi) bigün gelecek süpriz yumurtalarımız 😉😂
Tuba704 taninmayananne Allah yardımcın olsun ne güzel ne heyecanlı yarın bı saatlerde yanınızda en kısa zamanda lütfen paylaşın hikayenizi motive olalım😉🙏
Tuba704 Ahsennn 😂😂 bende de hep aynı soru nasıl olacak ama sanırım olacak bir şekilde ben birde sulu göz 😭😂
ikizlerrr Ikinciyibekliyorum bende persembe gunu spinal anestezi olucam😊 ikizlerime kavusucam kısmetse👭sizin kaç haftalık
Ikinciyibekliyorum ikizlerrr ayy iki mutluluk bir arada rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲🙏 biz perşembe günü 38+4 olmus olacağız kismetse 😍
Mertdefne EsraErdoan benim 14 normal doğum inşallah ama oğluşum erken gelecek galiba belirtiler öyle gösteriyo❤
Tuba704 Kaderraras evet sonlar bitmiyormuş gibi heyecan korku telaş tüm duygular aynı anda yaşanıyor 🙈