Melikeznar Tuba704 35 gün kaldı artık sabırsızlanıyorum bi an once gelsin istiyorum ama zaman daraldıkça korkularım da basladı doğumla ilgili
DenizOcakLafc Tuba704 Şafak 25 🙄 sıcaktan , ense terlemesinden , uykusuzluktan sıkıldım 😞 doğumum belli değil ama inşallah normal olur 🙏 bebiş baskı yapıyor aşağıya ağırlaştık artık 😊
Tuba704 DenizOcakLafc evet çok zorlandık bu havalarda ama bitti diyorum artık şükür 🙏 Hayırlısı olsun biZimkide baskı yapıyor 🙈
Eminetekin Şafak kızımın canı ne zaman isterse 😂 uzatmaları oynuyoruz pazartesiye kadar gelmesse sezeryanla alıcam dedi doktor
Puddingin Tuba704 şafak bu akşamdan sonra 3. Turp gibiyim hiç doğuracak gibi durmuyorum. Ne sancı ne başka bişey😂 merdiven cıkıyorum, yürüyorum, hurma yiyorum fayda etmiyo😑
Tuba704 Puddingin ooooo maşallah bitti ama ilginç bol bol yorun kendinizi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏
Busraa97 47 🙈🙉🙊 Ama icimden bi ses her an gelebilir diyor 🙆 Sicak ve artan kilolar zorluyor tabi yavaş yavaş 😞😐
Tuba704 Busraa97 aynen sıcaklarda hiç yürümedim de ayaklar şişti patlayacak 😂😂 bende erken hissediyorum sağlıklı doğsunlarda 🙏
Tuba704 Baloglumveannesi evet bir gerginlikte var durup durup ağlıyorum😂 Kimseyi yaklaştırmıyorum yanıma kaçacak yer arıyorum sanki bir şekilde doğurmayacakmış gibi🙈😂😉