Tuba704 Arkadaşlar Şafak 30 benim hem korku hem heyecan hem merak hem hemen gelsin sabırsızlanıyorum diyorum hem oturup yok ben nasıl doğuracağım diye ağlıyorum😂 1 günüm diğerine uymuyor Şafak kaç ve doğum şekliniz belli mi? Paylaşalım rahatlayalım ama 🙈
Ikinciyibekliyorum Tuba704 şafak 2. Perşembe günü spinal sezeryan ile ikinci kizima kavuşacağım kismetse 🤲🙏
Nurerdogan Tuba704 29 gün geri sayımlardan bizde burdayız🙆♀️ normal doğum pozisyonun da bebiş pazartesi çatı muayenem var o zaman belli olacak artık beni de ufaktan ufaktan korku sarmaya başladı 😣😝😩😩
ikizlerrr Ikinciyibekliyorum bende persembe gunu spinal anestezi olucam😊 ikizlerime kavusucam kısmetse👭sizin kaç haftalık
Cicianne Asafinannesi valla ya çevremdeki herkes ağustosta doğurdu ben becerememişim gibi halbuki daha 26 gün var 🙈
Mertdefne EsraErdoan benim 14 normal doğum inşallah ama oğluşum erken gelecek galiba belirtiler öyle gösteriyo❤
Samet amined açılma var nişan yok sancı yok bekliyoruz sunni sancı ile istersen hemen doğuma alalım dedi Dr bende kabul etmedim kendi sancımı bekliyorum ilk bebeğim Sunni sancıyla oldu ne olduğunu bildiğimden diğer hali cehennem azabı çünkü
Tuba704 Gamzeylul yorgunlukta var evet ama tek düşündüğüm sonu güzel olsun ve hepsine değsin bitti sayılır 😊😉
Tuba704 terazimom- bende geceleri nöbetçi gibi gündüzleri uyuyoruz daha doğmadan 😂 Sonu güzel olur inşallah diyelim😉🙏