Hilal1234 Tuba704 safak 8 ve hala tik yok 😒 normal dogum olacak hayirlisiyla ama benim kucuk yaramaz gelmek istemiyor sanirim 😒
Baloglan Tuba704 Son 9 günüm kaldı ama ara ara vajinamda baskı oluyor çok ağrım yok ama hafif bel ağrım var bebek hareketli ? Doğumdan onc e neler yaşadınız
Tuba704 Baloglan maşallaj bitmiş ne güzel bizim 28 günümüz son ama benim şuan bile vajinada baskı var çok şükür bitti diyorum artık sağlıcakla gelsinlerde🙏
Baloglan Son 9 günüm kaldı ama ara ara vajinamda baskı oluyor çok ağrım yok ama hafif bel ağrım var bebek hareketli ? Doğumdan onc e neler yaşadınız
host3270 Baloglan bende ayni durumdayim. kasiklarim patlayacak gibi ama henuz bel agrisi vs bisey yok :(
Samet Kbozkurt Sunni sancı berbat birşey 5 de ikinci bebeğimi kucağıma aldım bu defa kendi sancımı bekledim ve öyle doğum yaptım 1 saatte oğlumu kucağıma aldım
Kbozkurt Samet ama nereye kadar bekleyeceğim. 40+1 oldu bugün. 13une kadar gelmezse suni sanci ile olacak mecbur. Çünkü 13unde 40+7 olacak. Yani 41 hafta bitiyor 42 yi beklemekte risk değil mi