AnneyimHamileyim Tuba704 Bizimde son 33 gün 🙏🏼 Ikinci normal doğumum olcak ama bende senin gibiyim hem korku var hem heyecan hem şimdiden doğurmak istiyorum yani karma karışık duygular içindeyim ☺️ Mide yanmasından dayanamıyorum artık yoksa çok şükür iyim 💪😊
Tuba704 AnneyimHamileyim ikinciler daha kolay oluyormuş en azından tecrübelisin birde bizi düşün 🙈 Düşünmekten artık yoruldum😭
AnneyimHamileyim Tuba704 Işte beni neyin beklediğini bildiğim için korku var çok sancı çekmiştim hayırlısı bakalım inşallah daha kokay olur 🙏🏼☺️
Kbozkurt Samet nasıl oluyor suni sancıyla. Benim de ilk doğumum olacak. 1 gün kaldı ama ne sancı ncı ne acılmam var. Normal istiyorum diye bekliyoruz. Hala gelmezse suni sanci verecegiz dedi doktorum. Merak ediyorum korkuyorum da
Samet Kbozkurt Sunni sancı berbat birşey 5 de ikinci bebeğimi kucağıma aldım bu defa kendi sancımı bekledim ve öyle doğum yaptım 1 saatte oğlumu kucağıma aldım
Cesurunannesi Şafak 6 🤗 12sinde sezaryen olacağım ters pozisyonda olduğu için ama gün verilene kadar hep hadi gelsin artık diyordum ki gün verilince içim bi tuhaf oldu şimdi de hiç ayrılmasak tek bedende kalsak hep diyorum duygularım karman çorman oldu 😔