Nuraykk Sumiire bende 37. Haftaya girdim dün ilk cati muaynem var 2 cm açıklık var doktor haftaya gel gün alalım dedi detaylı konuşalım dedi, artık sonlara geldik hakkımızda hayırlısı
Sumiire Nuraykk Aminn inşallah 🥰 gecen haftaya kadar doğmasından korkuyoduk şimdi sabırsızlanıyorum😅😅 sezeryanmı düşünüyorsunuz bizim kızın gelmeye niyeti yok ne acıklık var ne asagı inmiş 🤷🤷
Sumiire Rabiaaa46 ay kjz sorma sorma gece insan uyurken yorulurmu dönerken nefes nefese kalıyom artıkın
Rabiaaa46 Sumiire al benden de o kadar ama bu aralar böyle kasılmalarım oluyor bazende aynı regl olacakmışım gibi sancım var sende de oluyor mu
Sumiire Rabiaaa46 yok bende ne kasılma cıkto ne sancı nstde sadece ara ara adet olcakmış gibi ağrıyp birde bacaklarımın arası agrıyo yürürken falan
Rabiaaa46 Sumiire bende bugün geldim kontrolden 38+1 artık gelebilir diyo doktor ama neler yapıyorum yine tık yok 😂🤦🏼♀️
Rabiaaa46 Sumiire hurma ye adaçayı iç merdiven in çık squat yap ve yürüyüş yap dedi bol bol yapıyorum bakalım gelirse inşallah
Sumiire Rabiaaa46 oy oyy benim bacak aram cok ağrıyo ya valla yürümek bile çok zor geliyo artık 🥴 hurma Medine hurması olması gerekiyormuş sanırım burda gecenlerde post görmüştüm o etkili oluyomuş canım inşallah sağlıcakla gelirler artık😇😇
Rabiaaa46 Sumiire vallahi öyleyse hemen gelmesi lazım yakınımda olsan verirdim sana da 🥰 benimde öyle inanki bacağımın arası ağrıyo ağırlık ayrı bi dert
Sumiire Rabiaaa46 ah canım benim çok saol düşünmen yeter 🥰🥰 aldırdım bende yiyorum faydası olur inşallah özellikle akşamları daha cok sıkıntım oluyo benim seninde öylemi dün gece dolandım durdum evin içinde yatamadım nefes darlıgı desen ayrı dert
Rabiaaa46 Sumiire aynı aynı bende öyleyim yürümek kalkmak oturmak nefes alamamak hepsi ayrı 🤦🏼♀️ama haftası dolmuş gelebilir artık dedi demekki 38. Hafta doğum için ideal bi hafta
Sumiire Rabiaaa46 tabiki herseyi gelişmini tamamlamış oluyo artık hatta sezeryan olacaklar 38 39 haftalarda alıyolar