Zynp44 0610835 ayy evet ilk bebeğim be ilk kez ameliyat olacağım. Sonrası için korkuyorum tavsiyeniz varmı hemen iyileşmem için ve gaz wc yapmak için
0610835 Zynp44 bol bol yuru zor olacak ama dişini sık yuru agrin olacak olmayacak diyemem ama yuru surekli rahatlatacak o seni ve yemene bak ye can bogazdan gelir unutma ben oyle yapiyom kolayda oluyor
Zynp44 burcuo ayy Allah yardımcınız olsun ne zaman olduğunu bile anlamayız inşallah 🙏 ve hemen ayağa kalkar en rahat şekilde iyileşiriz Allahın iziniyle inşallah 🙏 sağlıkla alın kucağınıza 🙏
burcuo Zynp44 Amin inşallah 🙏🏻 Ben bir süre daha o gerginliği yaşayacağım gibi görünüyor, kovid testim pozitif geldi maalesef. 5 gün ertelendi sezaryen 😒 hayırlısı olsun hepimiz için 😊🙏🏻
Zynp44 burcuo aaa çok üzüldüm ya geçmiş olsun geç olsun da güç olmasın. Dikkat etmemize rağmen son hafta hep bişey çıkıyor ya 🙄 Allah yardımcınız olsun 🙏
burcuo Zynp44 Öyle evet, hayırlısı böyleymiş diyorum artık. Dediğiniz gibi çok dikkat ediyordum. Maskesiz dışarı çıkmam, gerekli olmadıkça çıkmam, eve gelenleri hala siler koyarım falan ama gelen yine geliyor maalesef. Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Sumiire Rabiaaa46 bende çatı muayenesi oldum dün senin dediklerin geldi aklıma çok rahat bıraktım kendimi hiç kasmadım acı sızı hissetmedim sadece tuhaf bişey hissettim okadar benim hic acıklıgım yok bebede yukarda doktoruma dedim hocam doğumu konuşmıcazmı diye kızın hiç gelesi yok nasıl konuşalım sen bekleme yakında doğururum diye dedi bana 😅
Rabiaaa46 Sumiire iyi yapmışsın canım inşallah sağlıkla kolaylıkla doğuralım sonra rahatlayalım korkmak yok 🙏 valla bizimde öyle galiba ne olacak böyle gelmeyecekler heralde yaklaştı da zaman 😂
Sumiire Semra12344 canım çatı muayenesi için haberleşelim demiştik ☺️ dün oldum hiç korkulacak bişey değilmiş nekadar rahat bırakırsan kendini okadar rahat geçiyo hiç sıkıp strese girme öncesinde doktorum canım jel sürdüm hiç panikleme rahat ol dedi çok hafif acı gibi bile değil rahatsızlık hissettim okadar sonuçsa bizim kızın gelesi yok açıklık hiç yok aşağı inmemiş bekleme boşuna yakınlarda doğururum diye dedi doktorum😅
Semra12344 Sumiire cnm cevapladığın için teşekkür ederim. İnşallah benim de senin gibi geçer yarın çatı kontrolüm benim de. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza inşllah 🥰🧿💕
Sumiire Rabiaaa46 ya sorma eşimin iş yerinden bikaç arkadası var eşleri hamile her akşam gelir gelmez onun hanımı doğum yapmış bunun hanımı doğum yapmış diye geliyo bende diyorum bana değil kıscene söyle bizimkinin niyeti hiç yok heycanlanıyorum sabırsızlanıyorum gün gectikce doğsun istşyorum korkmuyorum Allah’ın izniyle alcaz sağlıcakla kucaklarımıza
Sumiire Rabiaaa46 ay kjz sorma sorma gece insan uyurken yorulurmu dönerken nefes nefese kalıyom artıkın