Aloneanqel Gamze1_ ben gördüm. Bana da yok demişti kızlar burda ama şuan 11 haftalık hamileyim çok şükür 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Gamze1_ Aloneanqel cok sevindim Rabbim kucaginada almayı nasip etsin♥️ sizin de testiniz hayalet cizgi gibimiydi
Lapatya5493 Umran2106 bunu internete bile yazsanız hamile olduğunuz belli ki çok düşük bi sonuçta değil
Gamze1_ sacmalamakizim bilmiyorum fazla gecmedi 5 dk falan gecti dikkatli bakınca hemen resim cektim zaten yarin beli olur artık
Aloneanqel Gamze1_ amin canım sağol inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️ Evet bak atayım bayağı hayaletti benimki de 🙈 https://www.hizliresim.com/dioqkl4
Nesnur Hayir kuruma cizgisi degil denilen laflara aldanma bu testte kuruma czgisi cikmiyo hamilesin tebrik ederim 😀😀
gulsahgk Bana da var gibi geldi. 2 gün sonra tekrarlayın bence. Ve sabah ilk idrarla daha net çıkıyor :)
Annesininportakali53 Gamze1_ bi çizgi var ama erken gebelik testlerinde genelde bu çizgi kuruma çizgisi oluyor kuruma çizgisine benzettim biraz bekleyin 4 gün feln sonra tekrarlayın gebelik testini