Ecz1anne Leyla001 elif bikem bilgin canım aynı zamanda arkadaşım Hamile kalmadan önce de detox yapmıştık çok memnun kaldım
Ecz1anne Eylull17 alan alıyor canım ya kuzenim ilk 3 ayda 15 kg almıştı çok kızmıştı dr u Dikkat etmeyen herkes alır bulantısı yoksa
Ecz1anne Oykusy7 heal’ed firmasından dyt elif bikem bilgin Aynı zamanda arkadaşım olur kendisi ve çok başarılı😍😍
eslemsi Annetaze ben cokta istahliyim aslinda ne bulsam yiyen bir insanim ama yedigim kdar almiyorum kendimi kisitlamam herseyi ostedigim kadar yerim. 68dim 69 olmusum iste
Nskyhn https://imgyukle.com/i/REoTUf ya öbür türlü yüklemeyi bilmiyorum da 14.haftadayim karnım erken mi büyüdü sizce 🙈
minigimherseyim Frncdeniz benim 8+4 aynı kilodayım almadım 50 siz nasıl verdiniz benim midem falan bulanmadı hiç alıcam diye tırsıyorum😆
Frncdeniz minigimherseyim surekli mide bulantisi ve gun boyu kusuyordum.suan bulanti icin ilac aliyorm.kusmami kesti ama bulanti devam ediyor.bide agzimda metalik tat var rahatsiz ediyor tatli seyler yiyemiyorm. Her yemeğide yiyemiyorm