Esmaonur mymomaysegul 37+2 11 kilo ama gel gör ki bu kilolar nerde bilinmez sadece göbeğim var o kadar 😄
Fmv -Fatma ben 40 kg almıstım 5 ayda gerı verdım ama gene hamıle kaldım şimdi 🤪🤪🤪 umarım busefer çok az kg alarak bıtırımm
minigimherseyim Frncdeniz benim 8+4 aynı kilodayım almadım 50 siz nasıl verdiniz benim midem falan bulanmadı hiç alıcam diye tırsıyorum😆
Misra- Birumuttur ay keşke plates yapabilsem henüz hiç bir egzersize baslayamadim 🤦🏻♀️ ben hastayken bile yemek yiyen bi insandim ama gebelikte çok değişti. Zorla yediğim zamanlar oluyor. Sadece meyve yemek istiyor canım bide yoğurt. Çoğu şeyden tiksiniyorum. İyi mi kötü mü anlamadım🤷🏻♀️
kizlarimibeklerken Zeynepkosez 39. Haftada 3 kilo almaniz mumkun degil ki. Zaten 3,5 kilo bebek, amnion suyu, eşi, sizin kan hacminizin artmasi, yağ depolama, ödem tutma vs. Bana dogru bilgi gibi gelmedi.
Elifcee991 kizlarimibeklerken belki hamilelik sürecinde kilo verdiği dönem olmuştur ama cidden çok az insan ne kadr dikkat etsede alıyor valla
Zeynepkosez kizlarimibeklerken 63kg ile hamile kaldım, 56 kiloya kadar düştüm maalesef ilk başlarda. Herkes 10 15 kilo almak zorunda değilmiş doktorum gayet normal dedi canım ☺️