gebe_ebe zeynepp1 ben de geçenlerde post açmıştım aynı cevabı verdiler. Sonra da açtığım postu bulamadım 😀
Ecz1anne Gerçekten son bir haftadır dikkatimi çekti aşırı sinirlendiriyor bu durum beni Zaten hassas bir gruba hitap eden bir uygulama, ha bire reklam kapatmaktan gına geldi böyle giderse sileceğim
Elmas94 Dakika başı reklam çıkıyo bir de sn olarak devam etmiyo, donuyo.Tekrar çıkıp girmem gerekiyo hooo yeni baştan reklam. Bugün yarın silicem az kaldı.
-ir3m zeynepp1 bende daha az girmeye başladım reklam yüzünden forum da birşey yazarken bi reklam çıkıyor ne yazacağımı bile unutuyorum doğuma az kaldı sileceğim uygulamayı
zeynepp1 -ir3m aynen şuan mesela başıma geldi yahu tam birşeye odaklanmışsn yazıyorsun reklam çıkıyor bide çıktıgı yetmiyor telefnu kasıyor
Birgul zeynepp1 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
zeynepp1 Birgul gereği var mı hertürlü reklamından rahatsızlık duyuyoruz bunu sizlere söyluyoruz sizinde gereğinin yapılmasını rica ederiz şuan size yazarken ble reklam çıktı lütfen yetkililer kimse iletin aksi taktirde çok kulanıcı kaybedeceksnz millet sizin reklamlarınızı izlemek zorunda değil
EsraBaykara NaimeYilmaz ilk açınca bir çıkıyor 10-12 sn, dolaşımdayken bidaha çıkıyor yine aynı sürede. 30 dk içinde uygulamadaysam ve foruma yorum yapacakken yine çıkıyor bende bezdim. Hep de oyun reklamları saçma sapan. X e tıklayınca da kapanmıyor hemen
Nehir-Poyraz Geçen aynı postu açtım postumu sildiler 🙂 bi yazı okucam iki üç reklam çıkıyo. Yorum yazıcam zırt reklam çıkıyo sinirlerim bozuldu artık
zeynepp1 Nehir-Poyraz neden siliyorlar hadi bunuda sabitlesinler 😠😠 işlerne geldigi gibi davranıyorlar
[silindi] Ben de silmek üzereyim uygulamayı. Bari alakalı reklamlar olsa bebek ürünleri vs. Bir de alakasız saçma sapan kız videoları, oyun reklamları vs. Çok can sıkıcı.
susam111 zeynepp1 bende çok sıkıldım artık böyle bir post açmayı düşünüyordum bende . Bu uygulamanında şeyini çıkardılar artık bitmezse reklamlar başka uygulamaya geçicem sonuçta orda da bebeğin kaç günlük olduğunu gösterecektir 😏