Sinem-123 haticerabia45 bizde Yağız ve Göktuğ arasında kalmıştık ama karşıma hep Göktuğ ismi çıktı daha bi ısındık ona Göktuğ olcak gibi adı arkadaşım da Göktürk adını çok beğeniyor belki fikir olur size de :)
haticerabia45 Sinem-123 teşekkür ederim canım öneriniz için karar verdik Göktuğ Kadir olacak bir benim birde eşimin isteği kadir babasının adi 😝
haticerabia45 Nisa_yvs karar verdik canım bir benim isteğim diğeri onun babasının adı olmak şartı ile Göktuğ Kadir olacak nasipse 🙈😂😂
haticerabia45 miyopmom bende takmam aslında ama aklım şimdi Göktuğ ismine yattı ya birde ablam babamın ilk eşinden hani kıskandı koydu gibisinden düşünce meydana gelir diye korkuyorum 🥺
haticerabia45 Cansu0834 bizde Göktuğ isminde karar kıldık yanında babasının adı olması şartı ile 😝😂 Göktuğ Kadir olacak nasipse
2prensin_tekprensesiyim Eelliiffnnuurr Çok teşekkür ederiiz Cengaver, cesur ve güler yüzlü,servet, yiğit anlamına gelmektedir.
2prensin_tekprensesiyim Eelliiffnnuurr Sizin bebişin ismide çok güzel bizde Barlas ve Aybars arasında kalmıştık eşim barlas olmasını istedii ortak kararımız oldu yani