poyrazinannesi1 Bydzz benim de aynı 🥰 ama tık yok bebişte. Ne sancı ne kasılma. Gün geçtikçe de zorlaşıyor 🤕
Ceylin680 Bydzz benimde son 20 gün 2 güne bir doğum sancım var.bugünde üsütmusum boğazım yaniyor bademcik lerden biri sis bu şekilde doğurmak istemiyom ama nasip gelirse yapacak bişey yok 😉💞
Bydzz poyrazinannesi1 bendede adet sancıları gelip gıdıyor günlerdirr ama düzenli değil artık düzenli olsun ve miniğim gelsin istiyorumm
Rabiaaa46 Ceylin680 aynıyız seninle nasıl oluyor sancıların bende de var iki gündür ama anlayamıyorum bugünde kontrolüm var doğumu tetikliyor mu acaba bu sancılar
Ceylin680 Bydzz amin canım inşallah sağlık gibisi yok.ilk kızımı doğurdum valla zıpkın gibiydim hiç ağrım sancım olmadı çok sasirdim.yanikda yatan diğer bayanlar açıdan agliyodu ağrı kesici günde 3kez parol veriyorlardı.yinede diğer bayanlar çok ağrı yaşıyorlardı.insallah yine rahat olurum.her şey nasip
Ceylin680 Rabiaaa46 canım bazen sirtimda başlayıp bacaklarıma yayiliyor.bazen de yumurtalıklarımi adet sancısı gibi başlayıp sırtıma vuruyor.nefesimi kesiyor.en son saat tuttum 1saat ara ile geliyordu sancım.anlasilan doğum yakın 😉
Ceylin680 Bydzz normal doğum olmuştu tam açıklıkla doğum yaptım hem iç hem dış dikisim oldu ama ne dikilirken nede iyilesirken acı hissetmedim.dogumu devlette yapt şansıma iyi bir doktor geldi Allah razı olsun o çok ilgilendi benle
Bydzz Ecodero Hatice_551 Kızlarr hıc belirti var mı yaa bende gelip giden adet sancıları var ama düzenli değill