yuzonikidere Esoss88 burada izinlerin kalktığı özellikle belirtilmiyor yakında detaylı bilgiler gelir
Atlgn yuzonikidere 2021/13 olanda açıkca 60 yaş üstü, kronik hastalığı olanlar ve 24 haftalık hamileler için idari izni belirttiğinden kapsıyor maalesef
533460 yuzonikidere 2021/13 kaldırılmış diyor ya o yüzden otomatikmen 60 yaş üstü ve hamileler kalkmış oluyor
533460 Sadece iki haftam kalmıştı ya çok düşündük nasil kaldırmadan hala hayret falan diye olana bak şimdi keşke beklemeleri bu arada covidiz yani covid bitti gibi bakiliyo ama biz niye covidiz😂😂
533460 Atlgn tesekkur ederim,memlekete gidecektik bari yillik izninimizden gitmezdi 32ye kadar temizlik hazırlık diye düşünüyordum ama kısmet değilmiş ya napalim zatenn şanslı olduğumuz pek söylenemezdi burada da aynısı oldu :)))
Grenpeopl 533460 of ya biz de pazartesine bilet almıştık ve erken doğum riskim var cok canım sıkıldı şuan da 🥺
Bgulce Esoss88 Benim de bayramdan sonra başlayacaktı başka şehire çalışmaya gidiyorum hafta içi orda yalnız kalıyorum zor oluyor. Şimdiden dört gözle izni bekliyordum, kötü oldu baya ama bir yandan da tahmin ediyorduk ne diyelim artık hayırlısı.
Ysgl26 2 hafta olmuştu izine çıkalı ya. Ben biliyodum böyle olacağını şansıma… belki idarelerin insiyatifine bırakırlar da halimize acırlar diye umut ediyorum.
533460 Ysgl26 mümkün değil bizim kurumun vermesi belki şikayet falan mj oldu hani 32 37 arası gelip çalışıyorlar diye en azından 2 hafta dinlenmissinjz biz garipler nicedir halimiz😂ay sinirim bozuldu bir de havalar sicakliyor yani artıyor sicakliklar bayagii
asliu_ Ysgl26 benim de iki hafta olmustu özlük birimindeki personel kalkmaz falan demisti oysaki belki de hastane idaresine bırakırlar oyle olursa cok guzel olur, olmazsa da izin rapor alip acigi kapatacağım artik
Ysgl26 533460 keşke dinlenebilseydim :) taşındım evde tadilat yapıldı. Daha bugün oturdum ilk defa :(
gozdeyagci 533460 bana da ilginç geldi. Bizim arkadaş çevresi hiç gelmedi. O nedenle biraz daha erken başladı raporları da
533460 Ysgl26 olsun tadilatınızi halletmissiniz en azından izin kullanmak zorunda kalmadınız, kötüden iyi yan çıkaralım napalim covid bitmedi sahsen bizim evde var ama demek ki bitti tamamen onlar için :)