Ebrutugay Arkadaşlar 6haftalık hamileyim ama kanal tedavi yaptrmam gerek sürekli dişimde yemek yerken bir ağrı oluyor bekleme gibi bir durumum yok bu dönemde yaptırabilir miyim bilen yaptıran vs var mı?
Cigilipub Ebrutugay öncelikle çok geçmiş olsun canım, aynı sorun bende de var 4 aylık hamileyim bu süreçte karanfil yağını pamukla dişine koyarak ağrını hafifletmeni öneririm, doğumdan sonra yaptırman senin için daha iyi olur.. Benim doktorum böyle demişti ☺️
Ebrutugay Fasulyeninannesi tazebiranne_hg04 Bu dönemler yaptrmamam gerektiğini söylüyor.Sadece yaptıran var mı risk var mı merak ediyorum
tazebiranne_hg04 Ebrutugay risk olmasa doktorun yaptır derdi canım sen bilirsin ama doktorunu dinle bence
Esra1995 Yaa benimde bugun dişin kirildi ama hamilelikte işlem yapmiyolar diye biliyorum yinede aradigin sorunun cevaibini bulabilirim belki burda
Ebrutugay Esra1995 ağrın yoksa ve seni rahatsız etmiyorsa eğer bekle benim de ağrı durumum olmasa beklerdim 🙏🏻
Ebrutugay Cigilipub canım çok sağol ama 3 5ay bu şekilde devam etmesi çok zor teşekkür ederim bilgilerin için
Turkan97 Geçmiş olsun🌺Benim dişim çürüktü ve kırılmıştı aynı zamanda apse de yaptı 5 gün boyunca her gün ağladım ağrıdan en son bir doktorun muayenehanesine gittim doktorum sorun olmaz demişti kanal tedavisi oldum hiçbir sorun yaşamadım ama ben artık dayanamayacak raddeye gelmiştim.Kanal tedavisinde 28 haftalık gebeydim şuan 31 e gireceğim
Ebrutugay Turkan97 anldım canım 3.aydan sonra isı için doktorlar sıkıntı etmiyor sanırım doktorum da o aylarda yapılacağını söylemişti gercekten beter bırsey cok geçmiş olsun int yapılabileceğine dair bırcok yazı var benımkı de ümit işte 🙏🏻
Ebrutugay Esra1995 doktorumla tekrar konusucam cunku bu durum bebeği de etkılıyormus umarım çözüm bulabiliriz arkadasım🙏🏻
Didemince01 Bugün yaptırdım sınırlerımı aldırdırdım dıslerımın 34 haftalık hamıleyım bı kagıt verdı doktorum dıscıye onu verdım ona göre anestezi verdı canım