Mavidunyamm Evetttt 00.00 itibariyle 14 haftalık olmuş bulunmaktayız 😍😍 Ekim anneleri durumlar nasıl ? Benim bacak krampları saymazsak güzel geçiyor elhamdülillah 🥰🧿
-MinikveAnnesi- Mavidunyamm bizde yarın 14. Haftaya giriyoruz 🤗 çok şükür iyiyim karnımda gerginlik hissi var biraz doktor normal dedi 🤷♀️ bugün cinsiyetimizi öğrendik 🥰
Aloneanqel Mavidunyamm bizde 11+3 olduk bu gece çok şükür 🙏🏻🥰 karnıma kramp girmeye başladı kalkarken ve hemen yoruluyorum. Soğan kokusundan vs de midem bulanıyor 🥲🤷🏻♀️
Tulay3363 Mavidunyamm Darısı bana inşallah ben 1.trimesterdeyim bulantı koku hassasiyetim nezaman geçecek😷
eslemesila Mavidunyamm maşallah size bizde 11+5teyiz mide bulantısı ve ağrıları olmasa çok iyi gidiyor şükür bebisin cinsiyeti belli mi
Mavidunyamm -MinikveAnnesi- ayy masallah cinsiyeti ne 😍 bana 13. Haftada erkeğe benziyor dedi ama bakalım 🥰 bu arada evet benimde karnimda gün içinde birkaç saliselik gerilmeler oluyor. Ani hareket yapmamaya çalışın
Hicran-01 3babymom belirtileriniz neler oldu. Biz 12+5 olduk.cinsiyetimiz belli değil.kızımız olsun istiyoruz 🌷
3babymom Aloneanqel amin canım inşallah tesekkur ederm 🌸bn de çok merak ediyodum heyecanlıydım öğrendim çok şükür 🌸🥰
Ays_cskn Mavidunyamm merhaba bizde pazartesi 14 haftalik olucaz suan halsizlik ara ara bulanti ve lekelenme disinda progestN kullaniyorum bunun icin bir baska sorunum yok sukur sadece zman gecmiyor oyle😊
Ays_cskn Mavidunyamm istanbula gidiyoruz nasipse ondan sonra gidicem bende tam 17 haftalik oluyor o zamana insallah cinsiyetide soylerler 😆😆😆