B3gul Cansuada24 ikisi için de kullanılıyormuş :) alırım. Merak ettiğim başka bişey olursa yine yazarım sana
Cansuada24 Yrlmz5050 benler icin doktora görün canım allah korusun bilmeden aldın mı ciddi hastalıklar cıkarır
SemanurAs B3gul saç kopabilir. Hastanede dikiş atılan ip var onla bağlamıştı hemen morarıp düşüyor zaten çok etkili. Sadece sıkarken az acıyor
Lastromance B3gul Ersağ propolisli diş macunu üç güne düşürür küçükse.Kayinvalidem de vardı bı öneri üzerine denedik ve düştü.Ayrica bitkisel ol.asi da gebelikte kullanım açısından çok iyi bı denemenizi öneririm.
Aslihan22 Bence doktora danış bendede çok sigil oluşmuştu gebelikte lazerle yaktırdım sonrasında losyon hazırlattı doktorum eczanede cıktıkca onu kullanıyorum yakıyor ama anında düşürüyor bilgin olsun çoğalmasın sonrasında cok sıkıntı oluyor temizlemesi
bebekveannesiii Cansuada24 aa iyiymiş o zaman doğumdan sonra hemen başlamak lazım ne kadar sürede düşürüyor canım
Ozlm0616 İncir yapraklari büyüyor kizlar onu kırın sütünü damlatin hergun köküden bitiriyor biraz yakiyor ama yakmasa zaten kurutmaz.
Aslihan22 Yrlmz5050 Alıyolar doktor ona göre yönlendiriyor çok şükür bi sıkıntıda olmadı çok yayılmasın vücudunda sonrasında zor olur çok tuaf bişey hemen büyüyüp çoğalan bişey buda
Ebrugy B3gul bı amca vardı biri tavsiye etmişti bana ona gitmiştik bizimkilerle benim yüzümde de üç tane büyük büyük siyah ben vardı ona ilaç sürdü biraz yakıyor ilaç ama daha sonra onu kurutuyor kabuk bağlıyor düşüyor benim ki kayboldu çok hafif lekesi kaldı eskisinden daha iyi