B3gul Et beni için krem sprey losyon tarzı eczanede satılan bişey var mı bilen yazabilir mi. Konu dışı ama
SemanurAs B3gul siğil mi acaba. Benim göz kapağımda vardı cerrah ip bağladı iyice sıktı onu iki güne çürüyüp düştü. Ama ellerimdeki siğiller için verrutol diye bir ilaç kullandım o geçirdi göz kapağımdaki farklıydı uzun bir et parçası gibiydi
Lastromance B3gul Ersağ propolisli diş macunu üç güne düşürür küçükse.Kayinvalidem de vardı bı öneri üzerine denedik ve düştü.Ayrica bitkisel ol.asi da gebelikte kullanım açısından çok iyi bı denemenizi öneririm.
bebekveannesiii B3gul aynen ben de nefret ediyorum bide benim göğüs ucunun biraz aşağısında hamilelikte çıktı 2.bi üç gibi duruyo sinir oluyorum
bebekveannesiii Cansuada24 Ama siğil ilacı o senin tam nerendeydi ben? Yumuşak dokuda zararı olmaz mı?
Eymeninannesiiiii Benimde hamilelikte çıktı bir sürü nasıl kurtulcam bilmiyorum birisi her gün limon sür demişti
Cansuada24 bebekveannesiii yok canım doktor yazdı eşim kullanıyodu ben degil resmen et benleri vardı hemde büyük bi zararıda olmadı onda sadece düşmeye yakın acısı oluyor diyodu yani sızlama gibi
SemanurAs B3gul saç kopabilir. Hastanede dikiş atılan ip var onla bağlamıştı hemen morarıp düşüyor zaten çok etkili. Sadece sıkarken az acıyor
bebekveannesiii Cansuada24 aa iyiymiş o zaman doğumdan sonra hemen başlamak lazım ne kadar sürede düşürüyor canım
B3gul Cansuada24 baktım internete de siğil ilacı yazıyor verrutol için. Yarın sorarım tekrar teşekkür ederim umarım düşürür nefret ediyorum. Gözle görünmüyor ama boynumda da var elimle hissediyorum çok küçük ama niyeyse ben tiksiniyorum et beninden
Cansuada24 B3gul dedigim gibi valla canım sor öyle al dedigim gibi eşimde sigil yoktu biz onu kullandık tekrarda cıkmadı rica ederim insallah gecer
B3gul Cansuada24 ikisi için de kullanılıyormuş :) alırım. Merak ettiğim başka bişey olursa yine yazarım sana