minisinannesiiii La_le ayy oğluma hamileyken çok as ererdim limona sapsari bi oğlum oldu limon delisi😀
ipekveatlas La_le cok tuzlama dikkat et ödem oluşumu vs olabilir ileriki haftalarda ama limon icin sıkıntı yok ☺️
Gnz La_le bende cok seviyorum birde guzel salata yapip icine dd bol limon tuz koyup yiyorum erinmesem kalkar yapardim simdi😋😁
Deletedmom7373700 La_le kız nasıl canım çekti evde de kalmamış limon almaya çıkıyoruz şimdi bu saatte ağzımın suyu aktı resmen hahaha 😂
La_le Melisakplnn 21 haftadan sonra net hissetmeye başladım şimdi 27 haftalık olduk kıpır kıpır oynuyor
Gnz La_le gerçekten öyle bu hamilelikte tuza eksiye sevgim daha da artti psikolojikmen midemi rahatlatiyor gibi hissediyorum tuz cok yemem iyi degil ama.azaltmaya calisicam
La_le Deletedmom7373700 çik kız hem yürüyüş olur hem alır yersin ben portakal gibi soyup üzerine biraz tuz öyle yiyirm
----38--46 Deletedmom7373700 bebegı eritir derler bende cok severim limona tuzu atıp yemeyi ama hep kızıyolar bebegımı eritecen bırak dıe bazen koca karı laflarına inanmak lazım😁