Kalkgidek01 Bizde daha karar veremedik 26 haftalık oldum ilk kızım Eylül ece buna tek isim koyacağız meyra gökçe Elif Zeynep ilayda var ama daha karar veremedik ama annem rüyasından gökçe koydugumuzu görüyor herhalde secemezsek gökçe koyacağım
SeS2019 ekfidi bende 31 oldum ama bir türlü karar veremiyoruz çoçuklugumdan beri lidya ismini istiyorum kimse soylesem tuaf bakıyor ama daha orta okuldayken duydum ve resmen kazıdım aklıma degişmezse lidya aden veya aden Alâ
Askiletotomsu ekfidi hafsalam almıyor diye biseyler diyor ya insanlar Öyle dermiş gibi dalga geçermiş gibi oluyor bence ya İyiki istemiyor eşiniz
Kelebek95 ekfidi Duru ❤️ kızımız olsaydı duru cok istiyorduk ama oğlumuz olacak isim bulamıyoruz bizde fikirlere açığız :)
Damla1995 Kelebek95 bende iki tane var erkek ÇINAR & ASİL 😍 3.yolda cinsiyet blli dgl daha oda erkek olursa AHVES olucak 🙈
Damla1995 ekfidi ayza veya adin yade düşünüyorum kızım olursa.. adin yade agir basıyor ama 😍 anlamı cennet hatırası demek
Deeenizcim ekfidi merhaba kızcemle 30 haftalık olduk biz de cok zor isim bulduk sanırım su mila koyacağız
prenses_annesiiii Bizde 28 haftalığız Ahsen Neva istiyorum güzel geliyor kulağa bakalım öyle olacak heralde 🌸