ekfidi merhaba 31 haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz nasip olursa isim bulamıyoruz önerilerinize açığım 🤰🏽
euphoria123 ekfidi Duyulmamış istiyorsanız Rima veya Tilya 🌸 Rima ; Dişi ceylan yavrusu Tilya ; Altın, servet. Üstün nitelikli, değerli kimse. Ihlamur ağacı
hunilimom ekfidi tek ben degiilmisim 😂 eşimle ortak nokta bulamadik tek içimize sinen aybuke ama ben yanına bir isim daha istiyorum
ekfidi Moonlightttt asya koymak istiyorduk cinsiyet belli olmadan haytta asya diyip durduk şimdi kararısz kaldık
Aren2021 Bende bulamıyorum listem 😊 Ceylin Alin Ayliz Ayşıl Arven Laren Öykü masal Doğa Duru Meva Minel Beliz Alya dua Arya dua Efsa Rana Ravza Suden Susen Bükre Evsa Afra Ayza Dua Aysima
Dilarakr ekfidi bunlarda benim kaydettiklerim inci Defne derin kumsal Asya başak akça he bide eşimin yeğeninin ismi yankı güzel bi isim onun ismi olmasa cocuguma koymak isterdim 🤭😄
Askiletotomsu ekfidi hafsalam almıyor diye biseyler diyor ya insanlar Öyle dermiş gibi dalga geçermiş gibi oluyor bence ya İyiki istemiyor eşiniz