tatlisbirkiz Deletedmom2265 hekimoğlundan memnun kalmışmıydın canım bu arada İstanbul’dasın galiba hekimoğlunı araştırdım çünkü fındıkzade tarafında sanırım. Ücret ne kadar talep etmişlerdi bide ilgililermiydi
Deletedmom2265 tatlisbirkiz Evet Fındıkzade de Ben memnun kaldım güncel fiyat İçin birşey söyleyemem 2015’de çektirmiştim çok pratikler 2.yi 2021 de Kadıköy Sonomedde 600 liraya cektirmiştim ondan da memnun kaldım şuan tüp bebek ile gebeyim 🌸
asli2508 tatlisbirkiz Merhaba bende hekimoğlu fındıkzade de çektirdim ulaşımıda çok kolay metroya çok yakın. Ayrıca çok ilgililer 3 dakkika bile sürmedi. 10 Saniyelik bi agrı oluyo o da aşırı derece gaz sancısı cekersinya onun gibi. Ben 550 liraya kasım ayında çektirmiştim arayarak fiyat bilgisi alabilirsin cevap veriyolar☺️
kelebek1717 tatlisbirkiz canım ben de bu tarz konulardan yaşadiğim düşük nedeniyle cok korkuyordum gittigim hastanede anestezisiz yapiyolardi mecbur o sekilde cekindim ama inan hiç acı olmadi doktor sağolsun cok iyiydi beni yönlendirdi hep yani kasma kendini şu an bunu yapiyorum diye anlatti zaten 5 dk falam suruyor benim tüplerim açıktı ilacı verdiginde 10 sn kadar bi ağri oluyor ama dayanılmıcak gibi değil sonrasında 2 gün kadat lekelenmem oldu ve 1 hafta kadar da ilişki olmsdi
tatlisbirkiz kelebek1717 anladım canım. Sanırım ekipmanlar yeni olduğu zaman Ağrı azalıyor hayırlısı artık belki gerek kalmadan hamilelik yaşarım :)
guzelbebegimmmmm tatlisbirkiz ben 5 yıl önce çekinmiştim. Anestezisiz ve çok eski ekipmanlardı. Acıdan bayılma raddesine gelmiştim. Daha sonra ablam gitti başka bi yere. Anestezi yaptırmadı. Aletleri yeniydi ve hiç acı hissetmemiş
tatlisbirkiz guzelbebegimmmmm öyle mi çok geçmiş olsun. Yeni aletler olduğu zaman pek sıkıntı çıkmıyor demek ki
tatlisbirkiz Deletedmom2265 anladım bende muhtemelen ikisinden birine giderim herhalde. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah ❤️
Deletedmom2265 tatlisbirkiz Sonomed daha modern temiz biryer ıslak mendil ped vs vermişlerdi ameliyata girer gibi hazırladılar önlük vs giydirdiler Hekimoğlu biraz doldur boşalt çalışıyor bilginiz olsun inşallah güzel sonuç alırsınız 🌹
istanbul3434 tatlisbirkiz agrisiz ceken iyi bir merkez ise gercekten agrisiz. Ben cikip gezmeye gitmistim sadece regl ilk gunu gibi hafif pembe akintim oldu o kadar
derin1derin Ben gelen yıl Kıbrıs’ta çektirmiştim doktorum anesteziye hiç gerek yok ağrısız dedi diye anestezisiz oldum ama hal o acıyı unutamıyorum gerçekten korkunçtu 🥲 ama sonrasında adet görmedim hamile olduğumu öğrendim gerçekten de dedikleri kadar var benim düşük oldu ama ben etkisine inanıyorum rahim filminin
tatlisbirkiz derin1derin çok geçmiş olsun son teknoloji kullanan yerler genelde anestezi uygulamıyor galiba canım bende ancak öyle çektiririm
Nurgulhakan tatlisbirkiz Ben çektirdim ilacı verdiği anda çok ağrınız oluyor halbuki acıya dayanınıklığım çok çok yüksek olmasına rağmen
Uzumlerveannesi tatlisbirkiz anestezisiz son teknoloji kullanan bir yere gittim çok korkarak, hiç birşey yokmuş, ilacı verdiğinde içine su doluyor gibi bı his oluyor sadece ama ağrı, sancı hiçbir şekilde yoktu, çok da kısa sürdü bu muymus dedim.
Uzumlerveannesi tatlisbirkiz buarada istanbuldaysaniz şişli ecomar da çektirdim ben, geçen sene 600 ya da 800 TL gibi biseydi ama her kuruşu helal ettim çok temiz ve çok ilgililerdi, çıkışta ped bile verdiler. Tavsiye ederim.
tatlisbirkiz Uzumlerveannesi hımm orayla alakalı pek bilgim yoktu canım anestezisiz çektiremiycem galiba :)
Japonkirazcicegi Ben geçen ay çektirdim canım, 10 saniye kadar adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor. O kadar abartılacak hiçbir şey yok😊
tatlisbirkiz Japonkirazcicegi canım böyle ağrısız diyenler çok ama bir okadar da dayanamayan var anesteziyle olsam daha iyi olcak galiba :))
tatlisbirkiz Deletedmom2265 anladım sonomed bana biraz uzak ama giderim ama anestezisiz çektiremiycem galiba :(