MGG Merhaba, gebelikte tetanos aşısı yaptıran veya yaptırmayan var mı? Bugün sağlık ocağından aradılar aşı zamanın geldi diye. Doktorum da TEK DOZ yaptırabilirsin dedi. Yaptıranlardan tek doz yaptıracak olanlar var mı? Doktorlarınız ne dedi bu konuda?
Aysun2834 MGG ben iki dozunuda yaptırdım cnm herhangi bir ağrı sızı yaşamadım çok şükür doktorun neden tek doz dedi acaba ?
OktayMeltemSahin MGG bende tek doz yaptırdım suan 15 günüm kaldı doğuma doktoruma danışmadım kendi isteğimle tek doz yaptırdım
Edizefeninannesi MGG normalde iki dozdur neden tek doz dediki doktorun benim doktorum onayladı iki dozunuda yaptırdım hiç ir sıkıntı çıkmadı çok şükür 🙏
MGG Aysun2834 bilmiyorum ilk başta yaptırma dedi ben ne olur ne olmaz diye yaptırsam dedim o da tek doz yaptır o zaman dedi
Hazinem OktayMeltemSahin bn buğün sağlık ocağına gittim gebelikten önce vuruldun.Mu hiç diye sordu yok hayır dedim öyleyse iki doz olucaksın dedi eğer öncesi oldu isen belki ondan tek dozdur
MGG Edizefeninannesi yaptırmana gerek yok demişti sonradan ben ne olur ne olmaz diye yaptırsan diyince tek doz yaptırabilirsin o zaman dedi :)
OktayMeltemSahin Hazinem hayır öncesinde de vurulmadım ben kendi isteğimle tek doz yaptım hatta vurulmucaktım hiç çünkü yurt dışında böyle bir şey yok doktorumda sen bilirsin dedi yap ya da yaptırma demedi
Busr_erol Bende 1 ay arayla 2 doz şeklinde vuruldum son aşım da bugün yapıldı ağrı sızı hiçbir sikinti olmuyor.
Edizefeninannesi MGG inan şuan hangi doktora inanacağımızı şaşırdık canım benim doktorunda yaptırmam gerektiğini bu aşıyı desteklediğini söylemişdi doktorlarda kendi aralarında ayrılıyor galiba
EbruAA Bugun oldum ilk dozu bende 19+5 ekimde de ikinci dozu olucam hiç ağrı sızı hissetmedim gayet iyiyim suan
Acemimum MGG ben iki doz yaptırdım hatta martta bi tane daha yaptırcam menapoza kadar gecerli oluyormuş yani ikinci hamileliğimde gerek kalmıcak zaten hiç can yakmıyor
caglademir Benim doktor istemedi alerji riski var diye, dogumdan sonra yaptir dedi. Aslinda daha once vuruldum bi sey olmamisti ama gebelikte vucut tepkisi degisebiliyo, daha once alerjimin olmadigi seylere alerjim cikti