NazAkyol06 Asseyda Bizimde daha hiçbir hazırlığımız yok bazen bende erken gelirse eksik kalırsa çoğu şey diye korkuyorum 29 haftaliğiz şuan 🥰 İnşallah vaktinde gelir kuzucuklar
Asseyda NazAkyol06 inşallah 🤲🏻🤲🏻 Etrafımdakiler artık hazırla çantanı diye söylüyor bide burda post açıyorlar ya 30 haftada doğurdum falan diyen iyice korkuyorum onları okudukça
Asseyda Deniz2961 ben kıyafetlerini falan yıkadım ütüledim hatta bugünde biberon emzik falan kaynattım son kalan eksikleride bu ay tamamlayıp son aya sadece temizlik işi kalsın istiyorum☺️
Gizoss006 Deniz2961 28+4 benim hazırlıklar tamam herşeyi dün bitti çok şükür bence başlayın haftamız ilerledikçe ağırlık çöküyor
Gamzer NazAkyol06 28 oldum bugün tam ikinci bebeğim olmasına rağmen bende inanılmaz heyecanlıyım. İlk oğlumda zaman geçmek bilmiyordu , bu oğlum da sanki günler ikişer üçer atlıyor , öyle çabuk geçiyor😂
NazAkyol06 Gamzer Benimde ilk gebeliğim daha dün gibi geliyor öğrendiğim gün. Çok çabuk geçiyor zaman 🥺❤
NazAkyol06 Asseyda hayırr daha hicbir hazırlığımız yok malesef😕 Bu ay bütün eksiklerini tamamlamayı düşünüyoruz bizde inşallah Mayısta da temizlik yapıcam 🥰
sevcem12 NazAkyol06 28+1 olduk, sezeryan olacağından sanırım haziran ortası gelir bebiş 🧚♀️ artık iyice ağırlaştım 🙆♀️
Havvakus Kızlar benimde 2. Gebeliğim 29 haftaligim. Kızım sonbaharda doğmuştu bu yaz bebesi olcak nasıl giydirilir ne edilir bilmiyorum 😬🙂