NazAkyol06 Kızlarrr çok az zamanımız kaldı. Ben çok heyecanlıyım, sizler neler hissediyorsunuz ? 😍 Doğumunuz haziranın kaçına geliyor ve şuan kaç haftalıksınız ? ❤
Smyye1B NazAkyol06 28+4teyiz günler yaklaştıkça heyecan dorukta hazırlıkların neresinden başlasam bilmiyorum çantamızı bayramdan sonra 33te hazırlarım büyük ihtimal evimiz temiz çok şükür zaten daha 7 aylık evliyim hergün silip süpürüyorum aman aman detaya ihtiyacımız yok. Haziran 22-27 arası görünüyor doğumumuz hayırlısıyla gelir inşallah 😍
NazAkyol06 Smyye1B aramızda 4 5 gün var 🥰 bizimde daha hiç hazırlığımız yok acaba geç mi kaldık diye düşünüyorum bazen 😅 sağlıkla gelsin inşallah kuzular 😍
Smyye1B NazAkyol06 Ya araya bide bayram VS. Giriyor geçmi kalırız bilmiyorum şimdiden yapsam erken diyor bizimkiler. Bilemedim bende 🤷🏻♀️😇
Gizem0650 28+3 38 haftada. Sonra alırız dedi Dr büyük ihtimalle 10 Haziran 20 Haziran arası doğum olcak
Karkubra2772 NazAkyol06 29+5 olduk Haziran 19 dedi doktor bakalım günler geçtikçe korku heyecan basıyor 🤗😂
NazAkyol06 Karkubra2772 evet evet heyecana bide korku ekleniyo tabii bakalım nasıl olacak doğumlarımız 🥺 Hepimize de kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
Asseyda NazAkyol06 16 Haziran gözüyo bizimkide☺️ 30+1 deyiz şuan ama erken gelir korkusuna herşeyini tamamlamaya çalışıyorum😂 siz ne durumdasınız
NazAkyol06 Asseyda Bizimde daha hiçbir hazırlığımız yok bazen bende erken gelirse eksik kalırsa çoğu şey diye korkuyorum 29 haftaliğiz şuan 🥰 İnşallah vaktinde gelir kuzucuklar