Birsah Cansusu bence sen gönlünü ferah tut yapilan testlerden sonra çevremde down sendromlu filan denilen ama normal doğan bir çok bebek var kesin bir sonuç değil asla. Rabbim en hayırlısını versin tabiki🤲🏻
Cansusu Birsah Ya zaten doktor teste göre bakacak ,net bişey demedi kist deyince insan korkuyor tabi umarım temiz gelir
Tugcesevimli Cansusu benimde kist çıktı detaylıda canım 28.haftada kayboldu korkma genelde oluyor bu tür şeyler o doktoru da değiştirme de fayda var şu an 34.um bir sorun yok çok şükür onun dünyaya gelme konusunda ısrarlı olmasi dışında 😄
Cansusu Tugcesevimli Yaa inşallah benimkide kaybolur canım benim,hiç deme yani iyi hiçbirşey demedi ki hemen en kötüyü söylüyor
Annecik02 Cansusu bana da bebeğin beyninde sağ tarafta var dedi 6mm boyutunda dedi koroid pleksus kisti.. detaylı ultrasonda.. yanında başka bı bulgu bulunmazsa yani kistle birlikte birkaç tane daha problem yaratacak bişey bulunmazsa ilerleyen dönemde küçülerek kaybolur dedi. Çok şükür bişey bulunmadı.. sende üzülme doktorun biraz patavatsız galiba bazı doktorlar çok seviyor gebe kadınları korkutmayi. Hiç üzülme yani canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Cansusu Annecik02 Yaa zaten canım doktorum çok soğukkanlı hemen en kötüsünü söylüyor herşeyin,İnan içime karaltı çöktü taki yazdıklarınızı okuyana kadar
Tugcesevimli Cansusu hiç şüphen olmasin içini ferah tut vallahi benim gittiğim doktorda sürekli test tahlil sırf para almak için yapıyordu 32.haftamda hemen değiştirdim çok iyi bi dra denk geldim şu an hemen değiştirin doktorunuzu paramızla rezil oluyoruz resmen
Annecik02 Cansusu en doğrusu bu canım bana da her gittiğimde başka bişey dedi halbuki tüm 2li 3lü testlerin tahlillerin temiz çıkmasına rağmen ben kötü bişey olacağına inanmıyorum doktor bu hep her türlü ihtimali göze alarak konuşuyor boşver yani üzülme minik kuzunu da üzme annesi 🥰❤️
Cansusu Annecik02 Zaten kaynanamda kalıyorum o beni yeterince strse sokuyor ,doğru diyorsun iyi düşünüyorum canım Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
Cansusu Kızlar 4lü testim bugün açıklandı temiz çıktı.ikili testimde temiz .Beyinde kist,kalpte parlama,böbrekte genişleme olunca down olabilir diyor.Hala risk var diyor ,bekliyoruz fetal DNA diyor şimdi de çok kötü durumdayım
Busem44 Cansusu canımm bende de sadece iki taraflı kist çıktı ikili temiz detaylıda bu çıktı doktor bişey demedi test fln sakin ol acaba başka doktora mı baktırsan bende bekliyorum geçmesini ama bana bişey yaptırmadı
Sultannbstrk Cansusu canım bende de vardı içini ferah tut bana da down sendromlularda oluyor ama 7 den fazla olur falan dedi ve zamanla kayboladabilir dedi ve kayboldu elhamdulillah Allah’ın izniyle sizinki de kaybolur stres yapmayın
Cansusu Sultannbstrk Çok çok kötüyüm be diyeceğimi bilemiyorum kızlar.testlerim temiz doktor tutturdu bişey olabilir diye