bsraaktan Deletedmom2265 bende hamilton almak istiyorum ama yeni doğanda nasıl kullanıyorsunuz puseti yok ya
2805 Sinmilydd bebek arabasını katlarken üstündeki oturma yerini alıp öyle mi katlıyorsunuz benim için katlaması taşıması önemli biraz kolay olsun istiyorum oturma yerini almadan da ktlnıyor mu bir de taşıması nasıl hafif mi
Busriii Elif0611 babymall şubesinden aldım ben internet sitesinden değil izmir şubesinden kanz xgo silver :)
Ozgeozata Hndyzb merhaba tripper Venüs dediğiniz galiba nerden ve kaça aldınız bende kabin boy istiyorum internet te tripper bulamadım stok yok
Kader_25 HappyMom Joell travel sistem aldı annem çok güzel görünüyor Allahı izniyle kullanmada nasip olur
Kgksdkgk65 HappyMom Hiç Kraft yazan olmamış, Kraft city travel sistem almayı düşünüyorum güzel diyorlar ama bilemedim. Kanguru ve çantamı Kraft almıştım arabayı da ordan alırım demiştim 🤷♀️
Nisan_35 Hicran-01 evet var Kraft ta sapını döndürme imkanı vardı bunda direkt puseti ya da diğer koltuğu çeviriyordu istedigin yöne kızım iki yaşına daha bana bakıyor yönü muhabbet ede ede geziyoruz🤣
Pinarrrakyol 2805 aldığın arabaya bağlı ama genel olarak katlanıyor araştırırken bakmıştım şimdiki arabalar portatif hemen katlanabilen
Pinarrrakyol mrvasln instagramdada var trenyoldada ama ordakinin fiyatı 1789 ben 1400 e aldım indirimde instagram sayfasında çok ilgili alakalıydılar
mrvasln Pinarrrakyol memnunmusunuz peki kullanmaya başladınız mı bayagı uyguna almışsınız ne güzel bizde bakıyoruz ama o kadar pahalı ki
Pinarrrakyol mrvasln güzel geldi kaliteli bi bebek arabası kullanmadım ama. bir bebek arabasına çok fazla verilmez zaten çok binemeyecek o kadar parayı çok fazla buluyorum