Deletedmom2265 Minigindunyasi Bence puset gerekli değil biz kardeşimin bebeğini hastaneden çıkartırken doktor puseti kullanmamamızı omurgası İçin doğru bir duruş olmadığını henüz çok küçük olduğunu söylemişti onun üzerine kucaklarında götürmüşlerdi eve sonrasından puseti satıp iyi bir oto koltuğu aldılar
mercimekannesi27 ceren52 hangi modeli acaba ben ırıs m-air aldım cybex puseti ile tek elle kapanıp açılıyor olması ve hafif olması tercihimizdi☺️
minigimherseyim Ben cybex priam aldım dolap uygulamasından ikinci el. Ama cok temiz az kullanılmış taş gibi sıfırı 18 bin oldu😆🙈 ben anakucagı cloud q ile 4 bine aldım.
m_gunes @“BedSul”#p21562941güzel günlerde gezsin bebeğiniz☺️Yoyko markayı hangi siteden aldınız? bende yoyko ve huggy arasında kararsız kaldim.
fztfatmazel m_gunes yoyko bebek arabaları genelde katlanılınca bagajlara sığmıyor, tabii sedansa arabanız olur size:) bizimki kısa kasa olduğu için yoykodan vazgeçmiştim, taşıması bagaja girmesi zor olur diye🤷🏻♀️
fztfatmazel baya araştırdık ettik, fiyatlar da günden güne artıyorken erkenden aldık arabamızı. chicco duo best friendini aldık biz, kullananlar aşırı memnun , darısı bize:)
Rugeyyerdem merhaba bayanlar benmde baby home 955 travel sistem çok memnunum 3 yıldır kızıma kullandım heryere de gtrdum şimdi ikizlerime hanıleyım onlara da casual twın aldım henğz kullanmadım ins buda ıyıdır
Sibel83 Bende prego Quattro Pro Travel sistem aldım ekim ayında Katlanınca küçücük oluyo Prego park yatakla beraber 5 bine almıştık Şimdi fiyatlar uçmuş Doğumum 20 mayısta İyi ki de almışız İki katına çıkmış
Sinmilydd 2805 https://ty.gl/b222e1duvf Benim aldığım buydu 4 Baby Esse Model Travel Bebek arabası cantası puseti yağmurluğu her şeyi var çok da güzel ve kaliteli geldi ayrıca çift taraflı dönüyor da ben 1611 tl ye almıstım şimdi 1700 falan olmuş
Gayeacr12 Bende yoyko city almayı planlıyorum ama kullanan var mı yorumlarda ön tekerlekleri sorunlu yazılmış bilemedim?
Hicran-01 Ben de kabin boy çift yonlu bebek arabası istiyorum, ama bulamıyorum. Bu tarz da gözünüze çarpan, yada bu tarz da alanlar var mı?
Nisan_35 Hicran-01 evet var Kraft ta sapını döndürme imkanı vardı bunda direkt puseti ya da diğer koltuğu çeviriyordu istedigin yöne kızım iki yaşına daha bana bakıyor yönü muhabbet ede ede geziyoruz🤣
Senemoyku3 Busriii hediye çeki nerden veriliyor magaza mi online mi bide kac liralik alisverise veriliyor