BedSul Bende yoyko travel system spın 360 Egg aldım çok beğenerek daha kullanmadık güzel günlerde kullanırız inş
Babynisan Esrakse bende joie lietrax 4 modelini aldım çok içime sindi inşallah güzel günlerde kullanırız ☺️
Esrakse Babynisan inşallah ☺️ Çok araştırdım, istediğim her şey var diyebilirim. Bakalım deneyimleyip görecez inşallah 🥰
Ozge HappyMom ben de prego quattro pro aldım. Katlanınca minicik kalmasından etkilendim yoksa tüm traveller hemen hemen aynı.
elaweannesi Rabia_celik baby2go mummy sersi aldım trawel sistem kızım için mor renk bay memnunum canım dilersen ondan al bak trendyolda çiçek sepetinde bütün uygulamalarda satışı war her yerde ayrı fiyat olabiliyor beğenirsen düşün derim☺️
Eda4119 Bayancorek henüz kullanmadık ama kaldırım için hafif biraz yer kaplıyor oda travellerindem hepsinde var
zuleyhasamet-11 Aycdlpyrz joie Extoura travel sistem bebek arabası aldım çift yönlğ dediler ama başka ilde olduğu için bakamadım daha
Babynisan Aycdlpyrz çift yönlü olmamasına pek fazla takılmadım açıkçası sonuçta bebekler biraz büyüdüğünde çevreye bakmak istiyor ☺️
Esrakse Aycdlpyrz evet tek eksi yönü diyebilirim ama belli bir aydan sonra zaten bebek de etrafı izlemek istiyor. Puset ile kullanırken zaten anneye dönük olduğundan sorun olmaz diye düşündüm, bakalım kullanıp görecez inşallah
Tlysrkan Bebiş doğar doğmaz kullanabilecek mi erken değil mi araba için arkadaşlar 6 aylıktan sonra diye biliyorum ben
zuleyhasamet-11 Tlysrkan Herşeye erken diye bakamayız maalesefki fiyatları o kadar çok uçuyorki ben iki ay önce 2500 e aldım 4 .000 olmuş iyi ki aldım. Pusetli alırsan hiçte erken diye düşünmüyorum
Aslii_rc Tlysrkan travel sistem bebek arabaları hemen kullanılabiliyor, ki gün geçtikçe her şey 2,3 katı oluyor maalesef 🥺 Allah sağlıkla bekleyen tüm anneler kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻
Deletedmom2265 HappyMom Travel sistemden genel olarak kullanıcılar memnun değil ben bugün ebebekten Hamilton R 1 siparişi verdim 300 TL’de kuponum vardı normal fiyatı 3500 idi indirimde 2300 dü kuponla 2000’e aldım yorumları iyiydi ☺️
minik_mucizemmmm HappyMom biz Kanz S-Go tercih ettik sürüşü çok yumuşak puseti aşırı hafif tavsiye ederim 👌🏻