deletedmom301 17 + 4 haftalık hamileyim. 2 kilo almisim sadece. Az olduğunu düşünüp çok sevindim 😄 benim haftamda olanlar kaç kilo aldınız?
FatmaBayatCotu 2 kilo deletedmom301 bende 2 kilo aldım aynı haftadayız yarın bi daha tartılalım bakalım🤗
Kagan_pasa2 deletedmom301 ilk 20 hafta hîç kilo almadim genelde Sonradan aliniyor simdiden duzenli yeme aliskanligi kazanin
Burcu16 deletedmom301 az değil normal canım dengede git daha yolun uzun ben 20. Haftaya kadar 1 kilo almıştım şuan 30. Haftam 7 kilo 10 la kapanış yapmak istiyorum ama umarım mümkün olur 😓
Kagan_pasa2 Elmira suan 31. Haftadayim. Son 2 ayda aldim bu 7 kiloyu bu da biraz zararli tabi şuan toparladim ama. Yanlis beslenmeden kaynaklandi
Kagan_pasa2 deletedmom301 insaalh aslina bakarsan kilo en son dusunulecek seylerden allah bebege sıkıntı vermesin
Burcu16 deletedmom301 ilk 4 ay dikkat ettim canım gereksiz kilo almayim dedimde İnan şimdi hiç etmiyorum aksine yiyorum ki bebeğin gelişimi 2 hafta geride ona yarasın diye abartıyorum ondan zaten ani aldım
Gizem21 deletedmom301 bunda diyet yapar gibi beslendim sabah ve öğlen hep bolca yedim ara öğünlerde hep meyve tuketiyorum akşam çok yememeye özen gösteriyorum genelde süt içiyorum ama ilk oğlumda 30 kilo almistim düzensiz beslediğim icin
Mehmetlerim Bende 28+2 yim 2 kilo aldım toplam bebeğimde 1.200 😊 inşallah doğuma kadar bebeğim kilo alır sadece ben değil 🤭