bluees1207 benimmdunyamm bugün 25 olduk 24 de öyle çokda düzenli değil ama sıklığı tabiki de arttı 19 da mesela akşamları uzandığımda biyerde gerginlik bir yere toplanma ve çok nadir tekme tarzı birşey hissediyordum bu haftalarda bayağı karnımda hareketleri gözle görüyorum. Hatta dün eşime tut karnımı dedim bi vurdu eşim çok değişik oldu hem mutlu oldu hem heyecanlandı ayyy hissettim hissettim ilk defa hissettim resmen tekme attı diyor 😂
Mtzkuzum benimmdunyamm benim sıpa sağa yatınca da kavga çıkartıyor tekme tokat girişiyor yatma o tarafa diye 🙈
Mtzkuzum benimmdunyamm aynen hiç sevmiyor sağ tarafı kızımda hiç böyle olmamıştı yatınca sakindi bu çok fena hele birde babası elini koyup konuşursa yıkıyor ortalığı 😄
benimmdunyamm bluees1207 benim eşimde çok merak ediyor 🤣bu haksızlık diyor sen hissediyorsun ben hissedemiyorum.diyor
benimmdunyamm Mtzkuzum kız bebekler daha sakin hareketli değil diyorlar ay hareketsiz olmaktansa hareketli olsun yaa
bluees1207 benimmdunyamm eşinin merak etmesi güzel birşey bizim bey duygularını hislerini pek belli edemiyor ne hissediyorsun dediğimde birşey hissedemiyorum daha hareketlerini görmüyoeum etmiyorum ya anlayamıyorum birşey diyordu dün ben hisseder hissetsinde diye tutturdum karnıma çok tuhaf oldu gözleri sulandı hemde mutlu oldu mutluluktan kikir kikir gülmeye başladı o arada telefonu çaldı bütün büyü bozuldu tabi 😂
Mtzkuzum benimmdunyamm belki öyledir ama çalışıyordum çok yoruluyordum yorgunluktan da uyuyakalmış olabilirim kızım doğduktan sonrada çok sakindi ağladığını kimse duymamıştır aşılarda bile 9.aydan sonra bir açıldı şuan tutabilene aşk olsun
Haticecebrail21 benimmdunyamm yaaa öyle mi gercekten?Benim bebişte kız şuan 23 haftalik olduk hergun az az hissediyorum gun geliyor korkuyorum agliyorum neden hareket etmiyor diye🤭Babasi da diyor ki annesi iş yaparken kizimi yormussun uyuyor o yuzden hareket etmiyor diyor😅
Haticecebrail21 benimmdunyamm ayni benim bebişte o sekilde hareket ediyor.Halbu ki bizde bebislerimizin sagligi icin durmadan sola yatiyoruz sol tarafimizi curutuyoruz🙄yoksa kim istemez sırt üstü uzanip bir ohhh çekmeyi🤭
benimmdunyamm Haticecebrail21 canım evet kız bebek hantal olur erkek kadar hareketli olmaz derler hep bir ara kuzenim ağlamıştı 2 gündür hareket etmiyor diye acile gittiler bir sıkıntı yok uyuyor hareket etmiyor 🤣
Mtzkuzum benimmdunyamm pandemi bebeğiydi sonrasında çevreyi tanıdı her sabah kalkıyor ben kalktım dedim sana bugün ben nereye gitçem diyor 🤔
Ruveyda_baskapan benimmdunyamm ben 20 haftalığım canım, sırt üstü yatınca akşamları hissediyorum, gündüz hiiiç belirti yok. 😀 birde hafif sağ tarafıma yatınca pıtpıt oynuyor , çünkü bebeğim hep sağda
benimmdunyamm Ruveyda_baskapan 🤣sağda hiç hissetmiyorum hep ortada 🤣göbek deliğinin oraya yakın yerlerde
bluees1207 benimmdunyamm aynen öyle herkesin huyu karakteri farklı 😊 sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemiyoruz