alcang benimmdunyamm sola yatınca daha çok hareket eder ama daha küçük olduğu için siz cok hissetmezsiniz ilerleyen haftalarda daha çok farkedeceksiniz
Biroglanannesiii benimmdunyamm 22 haftalığım canım bende de yan yatınca nadir hissediyorum sırt üstü özelliklede gece çok fazla hissediyorum gündüzleri de çok anlamıyorum
daphnesmomm benimmdunyamm benim de o haftalarda sırt üstünuatınca hareket ederdi,haftası daha küçük çünkü. Ama şimdi yana yatınca kıpır kıpır kızım🙂 33. Haftanın ortasından bildiriyorum 🌸
Biroglanannesiii benimmdunyamm Gece yatıyorum ya bende yatağa böyle karnıma neler yapıyor sanki içim de sürekli bir baloncuk patlıyor gibi oluyor gündüzleri pek hissetmiyorum benim ki gece kuşu 😂
Deletedmom_110 benimmdunyamm 25 teyiz nasıl yatarsam yatayım yan düz fark etmiyor hep hareket halinde❤️
daphnesmomm benimmdunyamm 🥰🥳 inanın zaman o kadar hızlı geçiyor ki🐣 raabim yavrunuzu sağlıcakla kucağınza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Hatice_gzr2505 benimmdunyamm walla benimki her pozisyonda ediyor 🤣 sağ tarafı hiç sevmiyor sağa yatarsam öyle bir vuruyor ki nasıl kuvvet miniciksin sen 24 haftalık oldu benim ki de ayakta otururken sağa sola yatarken hep hareketli yön farketmiyor ☺️
bluees1207 benimmdunyamm evet sırt üstü daha çok hareket ediyordu şuan 25. Haftaya girdim şimdide oturup bacaklarımı karnıma doğru katladığımda daha çok hareket ediyor 😊 yattığımda o kadar hareketli değil
serpilctn benimmdunyamm daha çok küçük her hareketini hissetmezsin 26. Haftaya kadar duzensiz olur hareketler her gün hissetmezsin 26. Haftadan sonra fark etmiyor sırt üstü sağ sol😀😀