Urazz Kızlar 23. Haftadaym 530 Gr nasıl sizce boyunu bilmiyorum ☺️🌼 sağlıkla kucağımıza alalm hepimiz🙏
ENEP Melisaelf bugun kontrolum vardi 24+2 ikiz gebeyim boylari 28 cm 790gr ve 760 gr kilolari bir kiz bir erkek
glsmsny Ulviye42 ben de 28. Hafta bıtmek üzereyken gıttım 1100 gram dedı. Ama ben şeker için diyet uyguluyorum. Bana normal dedı doktor. Ama buradaki yazıları okuyunca bana da az geldı sanki
Mitra Melisaelf 29+2 de 42 cm 1700 gramdık bakalım heyecanlıyım 32. Haftada çalışabilir raporu alırken bakacağım tekrar😊
Selindora Denzk aynen bende anladım herkezinki bana fazla geldi😅 29+0 da 1375 dik. Hatta doktor 4 gün önde gidiyor dedi.Şimdi buradaki kg okuyunca bizimki normal geldi.
Mitra Selindora doktorum biraz iri bir bebek dedi. Neyle besleniyorsun falan dedi. Bir hafta falan ilerdedir belki bilemiyorum. Ama başından beri uzun bir bebek diyordu
Eebruum Rabia_K net kilosu o değildir ama evet dikişlerden çok zorlanırsın kızımda 3980 dogdu aylarca oturamamıştım
Pinos-161 Fato6577 valla yemek cok ayırt etmiyorum cok kilo almadım 6 kilo aldım toplamda ama genden kaynaklı herhalde ana şişko baba şişko olunca bebek de ana karnından şişko başlıyor hayata 😅😅😅
Esraevrn nurcan_26g oyyy maşallah beslenme şekliniz nasıldı şuan 25+2 günlük oğlum tabi kaç gram olduğunu bilmiyorum 😂 kilo alsın diye uğraşıyorum
nurcan_26g Esraevrn valla ekstra dikkat etmiyorum açıkçası öyle kaşar muz faaln yok yani her gün yemiyorum aklıma gelirse canım isterse ama günde 3 kez Sodam var diğer oğlumda da öyleydi hatta doktorun acaba sodami kilo aldiriyo seninkilere diye güldü😂
busey_42 Kontrole gittiğimde 20+2 ultrason da 19+3 kilo 280 Gr boy 20 cm nasıl sizce küçük dedi minyon olacak dedi 😔
Ceydahisir Denzk Canım benim de 30. Haftada 1400’dü bugün 33+2 ‘de gittim 2105 gr 44 cm olmuş içini rahat tut 🥰