Irmak29- guzel_anne1 öncelikle geçmiş olsun 1 litre suya bir tatlı kaşığı karbonat karıştırın ve bacak aranızı bu suyla yıkayın (çisinizi yaptiktan sonra) ben çok yakalandım hemen kesiyor rahatlatıyor
minik22 Irmak29- o bölgeyi sadece suyla temizleyin diyor doktorlar oranın ph ını bozarsanız bu şekil zararlı olur
Irmak29- Duygu388 sizin ki doğum yaklaştı mesane baskısından olabilir bende 37 haftalık oldum sık sık tuvalet e çıkıyorum
Irmak29- minik22 yani ben gebeligimden birkac defadir yapıyorum.bi sorun yaşamadım ama haklı olabilirsiniz tabiki
Sevgi02020 guzel_anne1 benimde 35+2 32 den beri yaşıyorum.bunu özellikle geceleri artık eşim lavabonun orda uyu diyor bide benim ki sancılı oluyor karın altimda çok ağrı oluyor şuan hastaneye gidiyorum nstde sancım çıktı 😫
dilaaaraozturk guzel_anne1 canım çok normal o son haftalarda bebek iyice büyüdü için rahme baskı yapıyor sıkıştırıyor o yüzden sürekli idrarın gelmesi idrar kacırmak vs bunlar normal bende 36. Haftadayım benim de sürekli karnım şiş idrarım bar gibi
Bccsn guzel_anne1 idrar yolu enfeksiyonu canım, ılık suyla yıkayıp sirke kullan ve mutlaka doktora git kendi kendine geçmiyor
Busakts guzel_anne1 ben de aynı haftadayım idrar testi verdim yeni ama temiz çıktı . Bebişler kafasıyla baskı yapıyor ondanmış