guzel_anne1 Kızlar, çok afederseniz ama küçük tuvaletimi yapıyorum mesela aradan 1 dk geçmeden sanki hala tuvaletim varmış hibi hissediyorum, gidiyorum tuvalete ama yok ya da damla damla akıyor. Sizlerde de oluyor mu ? Hafta dayım bu arada
Gebeyim15 guzel_anne1 valla canm ben 8 haftalık hamileyim ilk günden beri bendede aynı olay var nasıl geçicek bilmiyorm
Ftos_72 guzel_anne1 aynı haftadayız bende de o sorun var ağlayacam artık o derece bebek kafası aşağıda olduğu için ondan oluyor dediler 😩
guzel_anne1 Mineoooo offf hiç sorma yemin ederim ya yürüyüşe çıkacağım korkumdan kımıldayamıyorum gerçek tuvalet olurda bu sefer de tutamam diye 😂😂
minikkurabiyelerinannesi guzel_anne1 aynı şikayetle gittiğim de idrar tahlili yapmıştı bana doktorum sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktı ☺️
Asseyda guzel_anne1 yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım yengem dalga geçiyo hatta benimle tuvaleti sana takmamız gerek diye😂😂
Duygu388 guzel_anne1 aynısı bndede var cnm 36 haftalık oldum bugün kasılmayla geldm 2 cm açıklık çıktı
Irmak29- Duygu388 sizin ki doğum yaklaştı mesane baskısından olabilir bende 37 haftalık oldum sık sık tuvalet e çıkıyorum
Duygu388 guzel_anne1 doktora sordum sanki patlıcak gbi oluyorm dedim açılma olduğu için böle oluyormuş
Aysun55 guzel_anne1 evet bende de oluyor maallesef tam yatıyorum bir dk içinde bir daha gitmesem olmuyor sıkıldım yat kalk sürekli