Nuranaliayaz1 Son 2 günümüz kaldı 7 Eylül kızıma kavuşuyorum💕 38+1 haftalıkken sezeryan olacağım bel ağrılarım çok oluyor doktor fazla beklemeyelim dedi normalde 12 Eylül de olacakti doğumum
taninmayananne Nuranaliayaz1 bende yarın suni sancı alacağım 38+6 da inşallah kolay bir süreç olur ve oğluşuma kacuşabilirşm allah sizinde benimde yardımcım olsun inşallah 🙏🙏🙏😍
amined Nuranaliayaz1 benimde son 2 aclma var nisan geldi sancinn artmasını bekliyoruz inşallah normal doğum olacak ama bu gidişle suni sanciyla😊
Zuzuu Nuranaliayaz1 hadi hayırlısı olsun inşallah doğum hikayeni bekliyoruz..spinal mi olacaksın birde
Ikinciyibekliyorum Nuranaliayaz1 benimde son 1 günün canim 6 eylül perşembe sabahı spinal sezeryan ile ikinci kizima kavuşacağım kismetse 🤲🙏😍 cok heyecanliyim ilk defa bu gece uykum kaçtı 5 ten beri ayaktayim 🤩
Nuranaliayaz1 Elvincagan sizinde kızmı acaba 😍 sağlıkla doğarlar inşallah son haftalar çok zor geçiyor biran önce kavuşalım inşallah
Nuranaliayaz1 Zuzuu evet belden uyuşmalı olacak ilk oğlum da da öyle olmuştu cok rahat geçmişti eşim yanımdaydı ilk doğum anını falan görüp bebisini öpüyorsun herseye deger yani
Nuranaliayaz1 Ikinciyibekliyorum benimde 12 eyluldu ama ağrılarım başladı doktor da 7 eylüle aldı çok ama çok sevindim daha fazla beklemek istemiyorum artık benim 2 3 gecedir uykularim kaçtı hem havalardan hem heyecandan 😀 1 gün arayla kavuşacağız minnoslara 💕💕💕
Ikinciyibekliyorum Nuranaliayaz1 evet canim hayirlisi ile kavuşalım insallah 🤲😍 bende kavuşmak icin cok heyecanliyim ama korku panik stres hepsi karışık bir yandan cok mutluyum bir yandan ayni bedende son gun ve gecemiz karmakarışık şeyler ya 🤗🙄