Semrakbulut Sedaaa95 11+4te yaptırdık ultrasonda her şey çok güzeldi gayet sağlıklı dedi doktorumuz, ense kalınlığı 1.6 çıktı ama ikili testte kan değerim riskli gruba girdiği için yeniden inceleme istedi şu an onun sonucunu bekliyoruz, inşallah güzel gelir
Emine123kuzu Sedaaa95 ogrendiiik söyledi doktorumuz kızımız olacak nasipse 💕 cok net konuştu bebekte 14 haftalık çıktı bakalım inşallah sonradan da değişmez 😂
Sedaaa95 Emine123kuzu ayy ne güzel ya bende öğrenmek istiyorum bir an önce 😊 sağlıkla gelsin inşallah kızın😊🥰🥰
ozgurum10 Habus cinsiyet devlet hastanesinde tarih mi veriliyor öğrenmek için Özel hastanede daha mi erken öğreniliyor 12.haftadayz
Habus ozgurum10 devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama özelde biraz daha erken öğrenilebiliyor. Devletin cihazları ile özelin cihazları arasında gerçekten çok fark var yani özelde daha net görülebiliyor. Ama özelde de bazı doktorlar söylemek için 16. Haftayı bekliyorlar
Aydabu36 Leyla001 erkek dedi ilk oglumdada soylemislerdi yanilma olmadi bakalim bunda da dogru cikacak mi
Parafin Sedaaa95 benimde 1.30 du ikili test kötü geldi fetal DNA yaptırdım ama 1.30 çok kalın değil Seda hanım alt sınır 2.5
Leyla001 Parafin benimki riskli çıktı perinotolojiue gideceğim bakalım ense burun kemiği normal çıkmıştı halbuki allahtan hayırlısını istiyorum
Leyla001 Parafin sınırda ikili test çıktı 1000 gerekirken 1250 çıktı böyle olup sağlıklı doğuran var mı
Parafin Leyla001 benimde ultrason normal ikili test sıkıntı ama ikili test anladığım kadarıyla biraz çağ dışı bir test daha belirleyici olan perinatolog ultrasonu
Leyla001 Parafin yok bu trisomy 13/18 +NT 1.80 çıkmış doktor bunu söyledi bu riskliymiş heralde detaylıya girdim dün sıkıntı çıkmadı normal Hersey bi ay sonra da detaylıya gel bakalım dedi sorun çıkmasa dedi amniyosemtez e gerek yok dedi