Sedaaa95 Habus inşallah temiz çıkar bizimkide içim rahatlar. normalde 11 olması lazımdı dün doktor 11+4 dedi 1 gün varmış aramızda inşallah tertemiz çıksın sizinki gibi 😊 ya sanırım bizim ultrason pek net değil çünkü cinsiyet ile ilgili hiç bir şey demedi doktor 15 gün sonra sonuç çıkar dediler bana o zaman sonuçları alıp başka bir yere ultrasona giderim dedim belki o zaman çıkar
Habus Sedaaa95 sonuç için çok geç tarih vermişler. Bana da özelde 1 hafta sonra çıkar dediler kontrol ettiğimde 3 gün sonra çıkmıştı siz de ara ara kontrol edin. 15 gün yoğunluk için herkese söylenen tarih ama erken de çıkabiliyor sonuçlar. Erken döllenme olunca bebek önde görünebiliyor benim de 11+5 de 12+2 çıkmıştı ama ikili testte ultrasonda çıkanı baz almışlar 🙈 13 olduk biz şu an sata göre inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🙏
Sedaaa95 heycanlbekleys 2 tane özelede sordum o da aynı şeyi dedi 10 güne falan dedi acaba şehirle mi alakalı anlamadım🙄
Sedaaa95 ErenArden ya cinsiyet hiç önemli değil ama bilip kıyafet almak isim düşünmek istiyoruz o yüzden çok merak ediyoruz 😊😊 sırf ondan soruyorum 😁😁
Sedaaa95 Habus sağolun öyle yaparım hafta içi kontrol ederim artık e nabızdan dediğiniz gibi olabilir çünkü 15 gün çok gerçekten çıktığında direk giderim
Esraaa46 heycanlbekleys Banada %70 kiz demişti bende merak ediyorum 15 haftalıktı ben tam tersi erkek hissediyordum sağlıklı olur inşallah gittiniz mi ondan sonra cinsiyetine ney dedi merak ettim siizn😊
heycanlbekleys Esraaa46 bugün gittim 14+5 veeee kız geliyor yüzde kız kız dedi bende hep erkek hissetmiştim
heycanlbekleys Sedaaa95 sonuçlarımız temiz çıktı darısı tüm annelerin başına Allah bi engel verecekse doğduktan sonra da verir kalbimizi hep ferah tutalım ömrümüz olduğunca hep dua edelim yavrularımıza
Hilalyildirim Leyla001 degisir kimi bebek iri yapilidir cinsiyeti kizdir, kimisi ufak yapili bir erkekdir. Kemik yapisi da cinsiyeti tam olarak gostermez. Sadece ultrasyona baktiginda klitoris veya pipi olduğu gozlemlenince erkek mi kiz mi anlasilir .
Emine123kuzu Sedaaa95 onuda yarın yaptıracağım daha. Bir ihtimalle cinsiyet diyorum ama erken şuan belki söylemez umit etmeyeyim hiç 😂
Emine123kuzu Sedaaa95 ogrendiiik söyledi doktorumuz kızımız olacak nasipse 💕 cok net konuştu bebekte 14 haftalık çıktı bakalım inşallah sonradan da değişmez 😂
Semrakbulut heycanlbekleys Merhaba bahsettiğiniz arkadaşınız Fetal Dna yaptırmış miydi yoksa ikili test soncunda mi bu karar verilmişti
heycanlbekleys Semrakbulut fetal DNA ne bilmiyorum ama iki test sonucu denmişti sonrasında emin olmak için sıvı aldılar o mu acaba fetal DNA sıvı sonucuna göre de yok dendi
Semrakbulut heycanlbekleys Fetal Dna tekrardan kan alınıp başka şekilde incelenmesi oluyor, sizin dediğiniz sıvı alınması ise amniyosentez oluyor. Bizim ikili test sonucunda kan değerim kötü geldi su an fetal Dna sonucunu bekliyoruzda o yüzden sormak istedim
Sedaaa95 Semrakbulut ikili testte nasıldı ki fetal dna yaptırdın ense kalınlığı falan kaçtı hangi hafta yaptın testi? inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Semrakbulut Sedaaa95 11+4te yaptırdık ultrasonda her şey çok güzeldi gayet sağlıklı dedi doktorumuz, ense kalınlığı 1.6 çıktı ama ikili testte kan değerim riskli gruba girdiği için yeniden inceleme istedi şu an onun sonucunu bekliyoruz, inşallah güzel gelir