Eda_Esen sedalaa tamam canm aşağı baskım ve sırtım da acayip bi ağrı sancı var pek fazla beklemeyecek bnm oğlan galiba doğmadan parmağın da oynatıyor bizi
Mucizem0825 sedalaa 36+4um 2 gun once oldum muayne ama sancim cikti ntsde oyuzden oldum ama dogum olsada sezeryan olacam bebek makat poziyonda cunku
Mucizem0825 Tgcperi canim benim bebek makat poziyonda ve cati muaynesi oldum 2 gun once 36+2ken oldum yani erken oyuzden sancim cikti nts de doktorda acilmam varmi diye bakti ama yok bebek donmezse sezeryan olucam
Esrasenturk8 BurcinTurkcan ben de salı günü oldum salı tekrar olucam. cuma da baska doktora gitmeyi düşünüyorum. Üst üste sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyodum
Esrasenturk8 BurcinTurkcan benim suan öyle bi durum olursa direkt sezaryene alacak :( ondan dolayı korkuyorum
Hilalkhrmn417 sedalaa 37+3 te oldum birşey yok 39+3 te oldum yine birşey yok 🤣 gidiklaniyor herhalde 🤣
Maya26 suscarparimm orası öyle ama ne çorap giyebiliyorum tek başıma ne ayakkabı artık o kadar zorlanıyorum ki bir an önce kucağıma almak istiyorum sağlıcakla 🙏
Maya26 Edanurta benden leke gelmedi demek ki herkeste farklı oluyor aynen bende baktırdım ama hala gelen giden yok 😁
Maviii sedalaa ertesi gün çünkü çatı muayenesi diye elini soktu kanamam başladı sabahına suyum gelmişti . Allah vicdanı olan insanlara denk getirsin kardeşim