Askiletotomsu eminemre99 aynisiydi bizim muhabbette işte Dedim gebeliğin beş altıncı haftasında mi almıştın ne hayatım, halen duruyor bozuldu mu noldu belli değil yiyemiyorum ben dedim.bide tuhaf bı şekilde Ağrıda yapıyor mideme.20 haftaligiz bizde
eminemre99 Askiletotomsu ayy maşallah 20 haftalık olmuşsun bn 13 haftalık başlarda birazcik yiyordum şimdi hiç yiyemiyorum 😘
FusunF eminemre99 hiç bilmiyorum ki canım banada öyle denmişti hiç yemedim ceviz hamilelik boyunca açıkçası ☺️
eminemre99 Umay0065 a a evet canım tahin pekmez severim içine essen katsam peki öyle fayda olur mu ki
Eliferimm eminemre99 Ben tüp bebek ile 14 haftalığım tedaviye başlamadan önce kuruyemişe başlayıp 5.haftama kadar tükettim şimdi aşırı tiksiniyorum kuruyemişden özellikle fındıkdan kesinlikle yiyemiyorum hiçbirini midem almıyor
eminemre99 Eliferimm canım benim Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sana bana herkese inşallah bnde öyleyim canım önce yiyordum şimdi yok canım iatemiyor midem bulanıyor ama çok çok faydaki işte
Umay0065 eminemre99 evet tahin pekmez ceviz karışımı bebeğe güzel kilo aldırıyor canım. Çok faydalı olur