58ee Sonikiuc 150 tl muane ücreti 10 gun içinde ucretsız kontrol hakkın var Binnur hanıma gitmedim bilmiyorum kendısnı nasıl biri 💓
R-sert3444 Maysaamoms5 Allah allah bende tavsiyeler üzerine nesrin hanıma gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok muayenelerde neden sevemediniz acaba
R-sert3444 esmir doğumhanesi nasıl acaba bende nesrin hanıma gidiyorum normal doğum istiyorum ama biraz tereddütlüyüm hastane doğum hane olarak bilgi verebilir misiniz 😌
esmir R-sert3444 doğumhane normal çok büyük değil tek kişilik odası güzel ferah ve çok ilgililerdi ♥️
Portakalkabugu1453 Maysaamoms5 bence bagcıların en iyileri medicine hospitalde tea hanım çok iyi sibel barut çok ben sibel baruta gidiyorum ve gercekten çok tatlı insana huzur veren bi doktor hiç stres olmuyosunuz yanındayken ultrasonda da baya dikkatli tek tek inceliyo ve paylasıyo sizinle
Sonikiuc 58ee yengem Figen hanımda doğum yapmıştı. O da iyi zaten yanlış bilmiyorsam kardeşler o doktorlar
SeS2019 1eda8 benim de hatta sezaryan sonrası normal dogum yapmayı planlıyoruz rabbim izin veririse cok iyi ve kendinden emin bi doktor
1eda8 SeS2019 ay ben de istiyordum ama gebeliğim riskli geçtiği için düşük yada erken gelmemesi için ilaç kullandım rahmimde kalınlaşma olduğu için sezeryan olacam ama sezeryan sonrası normal doğum da çok pahalıymış ya fiyat aldın mı hiç
SeS2019 1eda8 evet medlife dayken 10 bindi suan geçtigi hastanede 8 binden başladıgınj soyledi . Hiç bir indirim vs yok . Hastane hakkında herkez kötü yorumda bulunmus bir cok kişi begenmiyor ama ben sadece sema hanım için giidiyorum oraya.