esmir Maysaamoms5 güneşli özel erdem hastanesi dr. Mehriban musayeva azeri doktor çok memnun kaldım geçen hafta normal doğum yaptım çok sevecen 🌸
Maysaamoms5 esmir iyi bir doktor mu acaba orda nesrine gittim ama gerçekten hiç memnun kalmadım doktorlukla alaksı yok gibi
R-sert3444 esmir doğumhanesi nasıl acaba bende nesrin hanıma gidiyorum normal doğum istiyorum ama biraz tereddütlüyüm hastane doğum hane olarak bilgi verebilir misiniz 😌
RabiakyzZ Evinru yok hiç vermedi doktorum şimdiye kadar sadece detaylıya girdim başka hastanede orada aldım
geceist Maysaamoms5 bence değil ben bi kere acilden muayene oldum kesem görününce bana bu çok küçük ya düşer bu diyip yolladı
R-sert3444 Maysaamoms5 Allah allah bende tavsiyeler üzerine nesrin hanıma gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok muayenelerde neden sevemediniz acaba
toffeenut Maysaamoms5 bu kadın bana hiçbir açıklama yapmadan alttan muayene yaptı, bana ne yapacağınızı neden söylemediniz dediğimde aman sanki ilk defa giriyor dedi. Kapısından geçmem asla.
Maysaamoms5 geceist kimyasal gebelik geçiyordum ama değerlerim daha düşmeye başlamamıştı bana değerin düşmeye başladı kürtaj dedi ı sırf para almak için başka bir doktora gittiğimde ise kürtajdık bir durumun yok demişti
geceist Maysaamoms5 medicine hospital tea tavadze çok iyi eğer maddi durumunuz iyiyse doğumu orda o doktorda yapabilirsiniz gezmediğim doktor hastane kalmadı hem çok rahatlatıyor hemde gerçekten herşeyinizle aşırı ilgileniyor