Dilekka Baharymk sağ ol yavrum hayırlısı inşallah budur da ondan sezaryen oluyorumdur. Sonunda günü belli. artık bana vakit hiç geçmez sabırsızlık hat safhada ama belirsizlik bitti ya çok şükür.
Dilekka Merve240317 benimde çatı bölgem çok acıyor heleki geceleri yatakta ölüm ve çok sık kasılıyorum kaya gibi yamuk yumuk oluyur karnım
Merve240317 Dilekka Evet ya varya sünnetli çocuklar gibiyim çarşamba birdaha bakarsa geri kalkamayabilirim ayağa o derece ağrıyor
Dilekka Merve240317 evet önemli olan annelik duygusu da sanki normal doğumda daha farklı gibime geliyor o his. Rabbim böyle istedi sende haber ver mutlaka. Bana alttan bakmadı sezaryen dediği için açılma var mı kanala inmiş mi bilmiyorum 🤔
Merve240317 Dilekka Boşver ağrı yaptı kontrol sonrası bu sefer zaten. Tabi veririm canım sende yaz mutlaka bebişe kavuştum dye 😋
Dilekka Cansel anne karnında dolanık olması sıkıntı değil zaten önemli kısım doğum aşaması kanala inemeyebilir oksijensiz kalabilir ve onca çektiğim sancıyla sezaryene alabilirler ve ayrıca benimki 2 kere dolanmış daha tehlikeli😔
PrensessKizim Merve240317 aynen öyle canım bebeği merak ediyoruz annelige heves çevrenin doğurmadın mi soruları beni bitirdi zaten 😣😣
Elifveoglu Dilekka Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun inşallah bebeğin bi belirtisi oluyo mu kordon dolanmasının ?
Dilekka Elifveoglu ultrasonda doktor özellikle kontrol ediyor bizim dün kontrolde göründü bu arada allah razı olsun 🙏🏻
ErvaVeBebegi Dilekka bende istiyom normal olsun insallah diye ama bide bu var bize en hayirlisi ne ise hangisi bize en az sikinti cektirip iyi olmamiz icin hangisi iyi ise Allah im onu nasip etsin bize 😍🙈 vardir bir hayir diyelim 🌸