Gizem51 Englishteacher rus salatası cola ve hamburger yedim deli gibi canım çekiyordu üzerine de tiramisu
Englishteacher Gizem51 Rus salatası buara benim de canım çekiyor ama mayonez zararlı diye yiyemiyorum dayanabildiğim kadar artık 😅 hamburger ve kolaya çok yaklaşmayın derim
Englishteacher gonulcelen Ceviz ve bademi de doktorum mutlaka tüketmemi söyledi. Hatta sana bi öneri cevizi ve bademi geceden suya koy ertesi gün ye böylelikle canlandırıyorsun bi nevi içindeki protein fazlalaşıyor falan
gonulcelen Englishteacher ay ben onu cok sık yaparım buzlu badem vardır onu cok sevdiğim için evde devamlı yapıyorum özellikle hamileliğin ilk günleri cevizi sadece öyle yiyebiliyordum suya ıslandığım zman o acı tadı gidiyordu öyle yiyordum 🙈🙈
Gizem51 Englishteacher canım çekti colanin gazını aldım hamburger de evde yaptım😊gecen biri zehirledim deyince dışarda korktum
Englishteacher gonulcelen aynen ben de kuru ceviz yiyemiyordum hem fazla yağlı geliyordu hem de o acı tadı midem almıyordu. Ama suya koyunca taze ceviz gibi oluyor hiç rahatsız etmiyor 😍 hem de daha sağlıklı bizim zevklerimiz uyuşuyormuş bak 😁