gizemcelen9 Ceren_Guney1 ben ilk gebeliğimi 17+2 de hissetmiştim şimdiki gebeliğimde 20. Haftada hissettim eğer zayıf hamile kaldıysan canım erken hissedersin bu haftalarda
Fatmasvs gizemcelen9 bana ağrım da oluyor diye magnezyum verdi bi de büyüdükçe yukarı çıkar dedi. Küçük gezer diyo. Inşallah vaktinde doğum yaparsınız 🤲
gizemcelen9 edis22 edis22 ayaklar aşağıda sanki yer tuvaletine oturmuş gibi pozisyonda oluyor canım 😂
edis22 gizemcelen9 oy oyyyy kiyamam bu minnaklara🙈🥰 birakalim nasil rahatlar oyle takilsinlar ya bu gugulileri🐣🥰🧿🤲🏻
alparslanin_annesi gizemcelen9 çocuğun baş miğdede olunca öyle oluyor canm her hamilesin başına gelen şeyler bende de var diğer hamile arkadaşlarımda da
gizemcelen9 alparslanin_annesi evet öyleymiş canım başı tam midemde resmen oturmuş hanım kızımız karnıma 😊 Buda rahatsızlık veriyormuş bu şekilde
mommyandbabyy Ben de o şekilde hissediyorum doktora gittm bugün kontrolüm vardı. Başı tam göbek deliğimin hizasında ayakları da en altta, o yüzden öyle hissetmen normal büyüdükçe değişir dedi sorun yok yani kafanıza takmayın😌
alparslanin_annesi gizemcelen9 yaşayarak öğreniyoruz işte bizde yeni yeni tecrube ediniyoruz bakalim daha neler öğrenicez 😊😄❤
Peperonni gizemcelen9 Tuvaletim gelince dışardayken benim de bir ara öyle olmuştu. Benim bebeğin eşi aşağıda ve bazen mesane tarafımda oluyor bebek şişlik oluyor
fatma9 gizemcelen9 benimde öyle birde ikiz hamilelik benim biri gögsümün altında digeri ise kasıklarımda agrısı sızısı devamlı oluyor cıkacakmış gibi allah yardımcımıZ olsun