Deleted27272 Bsra-tasan06 dualarım seninle. Insallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına çok dikkat et korkma. Rabbım yar ve yardımcın olsun
Armess_loya Allah sabır versin canım, dayanma gücünü arttırsın, Rabbim sağlıkla tez vakit de yeniden anne olmayı nasip etsin❤️🤲🏻
Deleted27272 Bsra-tasan06 ben de bir muayeneye gideceğim önce kirkim çıkınca da sonrasında da Rabbım aşıp ederse zaten doktorumun değiştirmeyi düşünüyorum. Seni xok samimi buldum önerin benim için değerli. Memnunsan direk ona giderim canim
Deleted27272 Bsra-tasan06 mesela muayeneleri nasıl oluyor acaba her muayene ücretli mi yoksa paket alma şansımız var mı? Bir de ben belli bir süredir sonra sürekli nst ye bağlanmak isteyeceğim yapar mı acaba
Bsra-tasan06 Deleted27272 ben başka doktora gidiyordum ona 29 haftamdan sonra başladıgımdan paket sormadım ama vardır büyük ihtimal arayıp bilgi alabilirsin sekreteri açıyor zaten direk durumunu anlatırsan nasıl yol izleyecegini söyler ben bilgi versem yanlış olabilir canm :) birde arkadaşım a life hastanesine gidiyor perinatoloji doç dr ebru biberogluna çok memnun ondan da bilgi alabilirsiniz
Deleted27272 Bsra-tasan06 canım Ertan hocaya da gitmişsin ya hangisini onerjrsin Ertan hocayı da öneren oldu sence ilgi alaka açısından Ertan hoca mı deniz hoca mi
Ozgeliz Sermec27 siz amniyosentez verdiniz mi tüm genetik testleriniz temiz mi çıktı Bide son olarak detaylıda bişey demişlermydi
Bsra-tasan06 Deleted27272 canım ertan hocayı ilgi alakada tek geçerim gebelik kaybım oldugu için daha çok önem veriyor 2 güne çagırıyordu beni gece 11de rahatsızlandıgım halde gelmesine gerek yokken geldi kontrol etti beni doktordan çok ailemizin abisi gibidir allh ondan razı olsun :) perinatolog istersin diye ben deniz hocayı önerdim tabi onun bilgilendirmeleride iyi ilgisi şuan ben deniz hocada hem ertan hocada takipliyim. İstersen ertan hocayla bir görüş neler yapabilecegini nasıl yol izleyecegini içine sinerse devam edersin
Ozgeliz Deleted27272 Allah’ım size sabırlar versin benimde bebeğimin kalbinde sorun çıktı 😔 elim yüreğimde bekliyorum O meleğiniz cennetin kapısında sizi bekleyecek 🤲🏻♥️
Deleted27272 Ozgeliz öyle canım benim benim için dua et ben de sana edeceğim Rabbım sağlıcakla kucaklamani nasip etsin. Yanından ayırmasın benim yerime de kokla..
Ozgeliz Deleted27272 😔😔 ah canım benim inşallah Gözyaşlarım durmuyor rabbim size bolca sabır versin kucağınızı Çifter Çifter doldursun 🤲🏻♥️😔
Ozgeliz Deleted27272 evet size bişey soracaktım yaranızı deşmek istemem ama bebeğiniz karnımızda hareketlimiydi benimki çok hareketli 🙏🏻