Kubrailkan herkes 3 ay demis ama 3 ay kurali degisti. Derin dondurucuda 12 aya kadar saklanabiliyor süt. Osman Gönülal’in videosunu izleyebilirsiniz. Ama bi kitapta da her ay bebegin ihtiyaclarinin değiştiğini hatta gunden gune degistigini sutun iceriginin de ona gore degistigini, o yuzden mumkunse sagilan sütun o ay tuketilmesinin en doğru oldugu yaziyordu. Bana mantikli geldi. Sut saklama poseti eczanelerde satiliyor hemen almaniza gerek yok bence. Bebegimi kuvoze aldilar hemen eczaneden temin ettik. Herkesin sütü cok olmuyor gerek olmayabilir o yuzden diyorum. Ben simdi hala kullaniyorum bazen. Cunku bebegim geceleri bazen uzun uyuyor. Sut goguste agri yapmasin diye gece sagiyorum koyuyorum. O sutler ne olacak onu da bilmiyorum 😆 Bi de mesela sütünuzu sagdiniz dolaba koydunuz. Tekrar soguyan sutun uzerine yeni sagdiginiz sutu eklemeyin. Biri ilik biri soğuk olmamasi gerekiyormuş. İkisi de ayni sicakliktaysa birlestirebilirsiniz. Buzluktan cikarinca da öyle sicak suya falan koyup çözdürmeyi de denemeyin. Buzdolabin alt kismina koyup kendi kendine cozulesini beklemelisiniz. Daha sonra bardaga sicak su koyup sütü ilitabilirsiniz. Cok konuştum kusura bakmayin☺️