Biraz uzun olacak sanırım nerden nasıl başlayacağımı da bilmiyorum açıkcası. Aranızda belki kullanıcı ismimi hatırlayanlar olur. Çoook sağlıklı ve güzel giden bir hamileliğim vardı. Ne bende ne de oğlumda hiçbir sıkıntı yoktu. Hesaplara göre hemen hemen 4 şubatta doğuracaktım. Son iki hafta kala iki günde bir nst’ye girip jinekoloğum tarafından kontrol ediliyordum. Son günlerde hafifce açılmam başlamıştı ve oğlum yoldaydı. O kadar heycanlanmıştık ki. 31 ocağa randevumuz vardı. Hem nst’ye yatırılacaktım hemde yatışım yapılıp ufaktan doğumum başlatılacaktı. Eşimle uyandık kahvaltımızı vs yaptık sabah 11de daha fıldır fıldır oynuyordu oğlum karnımda. 14.00de kalbinin durduğunu öğrendik. Kalbinin durmasıyla dünyam da durmuştu sanki. O kadar şok içerisindeydim ki tepki bile veremedim.. jinekoloğum o gün izinliydi koştur koştur geldi sarıldı teselli etti. 1 şubat sabahı doğumhaneye alınacağımı ve bebeği kesinlikle normal doğumla alacağını söyledi. “Sana seçim hakkı vermiyorum epiduralli normal doğuracaksın, psikolojinin etkilenmesini ve doğumdan korkmanı istemiyorum. Ayrıca hızlı ayaklanıp tekrar bir gebelik yaşamanı istiyorum vucudunu sezeryanla engellemeyelim” dedi. İyi ki de demiş! Allah hidayet nasip etsin doktoruma! Çık fazla detaylara girmeden hızlı hızlı geçiyorum. Salı sabahı geldi çattı doğumum başlatıldı vs. Ebeler doktorlar hastane ekibi o kadar iyidi ki tek saniye başımdan ayrılmadılar. Keza eşim de öyle hep yanımdalardı. Çok güzel acısız müthiş bir doğumum oldu. Saatlerce oğlumu öptük kokladık sevdik. O kadar güzel bir bebekti ki bakan tekrar ve tekrar bakıp gözlerini alamadı. Ahhh benim minik cennet kuşum!❤️ Ertesi gün eşim Türkiye’ye gitti babam, kayınpederim ve kaynımla oğlumuzu defnetmeye. Ah bu nasıl imtihandır ki Türkiyede çok zorluk yaşadılar. Kayınvalidem yanımda kaldı uzun bir süre Allah ondan bin kere razı olsun çorabımı bile giydirip çıkardı. Sayesinde çok hızlı bir şekilde ayağa kalktım! Doktorumun 3 ay bekleme tavsiyesiyle haziranda tekrar denemeye başlayacağız. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kula dua edin olur mu? En kısa zamanda tekrar bir hamilelik yaşayıp ikinci kez anne olmak istiyorum. Benim durumuma benzer bir durum yaşayıp hamileliğin geç evresinde bebeğini kaybedip tekrar hamile kalan var mı aramızda? Nasıl bir süreç yaşadınız, neler yaptınız, tekrar hamile kalmanız ne kadar sürdü? Tavsiyeler ve tecrübeleri duymak beni çok sevindirir Rabbim hepinizden razı olsun❤️