Goncitos Prensm merhaba canıımm ben sudocream aldım pişik için. Pudra ve saç vücut şampuanı da bübchen aldım masaj yağı vs almadım alanların da kullanmadığını duydum çünkü🤣 bakım kremi nemlendirici vs hepsi için sudocreamı kullanmayı düşünüyorum 🤗
Burcum Prensm şampuan içim mustela veya sebamed düşünyorum. Islak mendil unibaby yenidoğan alacağım. Pişik kremini henüz araştırmadım. Bebe yağı çok önerilmiyor gözeneklerini tıkıyor diye arada kullanmak için belki yine bu markalarınkini alırım.
CanSuu Prensm ben sebamed aldım şampuanını canım şuan civilde kampanyada hatta 500 ml si kaçırma derim normalde pahalı heryerde vücüt yağı olarakta Nivea aldım çok güzel kokuyo 😁🌺
Haticee11 aysenurse anladım cnm teşekkür ederim bi kaç hastanede oraya yonlendiryormus hastalarını ama bakalım kısmet o zaman bi görüşürüm
Burcum Prensm ben henüz gebeliğin başlarındayım 11. Haftamdayim ama 25 ten sonra alirim buyuk ihtimalle😍
Goncitos Prensm şuan 35+2 deyim pudrayı dün aldım artık çantamı hazırladım çünkü ona koymak için😁 33te almıştım diğerlerini
Goncitos Prensm ayrıca ıslak mendil almadım özellikle kız bebeklerde sağlok açısından problemlere yol açıyo gidebildiği yere kadar ılık suyla temizleyeceğim sadece bebek pamuğu aldım
Goncitos Prensm erken değil bence tam zamanı 35 doldu artık gezmek dolaşmak düşünmek 🤯zor geliyo bana. 32ye kadar hallet büyük işleri 😇
CanSuu Prensm hazır olsun iyice ağırlaşınca çıkamam alışverişe eşimde beceremez bilemez diye aldım ben bide kampanyası olunca kaçırmıyım dedim 🤗🤗🤗
Prensm Goncitos Bende pamuk almayı düşünüyorum sonra ıslak mendil alsam bile yinede yıkayıpta kullanmayı düşünüyorum 🤔
Goncitos YldzBraYamur amiin inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olsun❤ Çantamda anne ve bebek için iki tane kese yaptım öncelşkle doğumhaneye verilmesi için bebek için hastane çıkışı setini koydum battaniyesiyle birlikte ve de bir tane bez. Kendim için kalın pijama takımı hastane külot bezi iç çamaşırı koydum. Ektra olarak bebek için 8 iç zıbın 4 tane de pijama takımı. Bir kalın battaniye 2 şapka 2 eldiven 5 çorap 1 külotlu çorap 20 bez pişik kremi pudra göbek bağı bakım seti 6 ağız mendili bi tane alt açma bezi bi havlu hastane çıkışı giydirmek için mont ya da tulum emzirme önlüğü kendime 2 ince pijama takımı 1 sabahlık 1 gecelik 2 tshirt (hastane odaları acayip sıcak oluyo) 3 çorap 10 külot hasta bezi 2 çift iç çamaşırları havlu göğüs pedi. Göğüs ucu krem olabilir ama ben gümüş kapak kullanacağım için koymadım aklıma gelenler bunlar 😇umarım yardımı dokunur