deletedmom734 Bulutesra benimde aynı erkek ismi hazırdı işte neden kızıda düşünmedik diye kendime kızgınım ne desem emanet duruyor dilimde halbuki erkek ismine kim ne derse desin hiç takmıyordum ben karar verdim bu olcak diyordum ama kıza diyemiyorum
Bulutesra deletedmom734 sizi anlıyorum tuhaf bir his gerçekten neden böyle oldu anlamdım ama oğluma hamileyken kız demişlerdi onda seçtiğim ismi koyucam bizim içimizi bir o ısıtıyor anladım sizde o ismi bulursunuz inşallah en yakın zamanda🙋🏼♀️🤗
Gulsummldr deletedmom734 ben kızıma isim buldum ama benim listemi yazayım isterseniz 😊 İnci Mercan Defne Gülce Esin Melisa Nisan Bahar Bunlar benim listemdi. Çok doğa odaklı olmuş sanırım benim
deletedmom734 SafinazYilmaz yakıştırmak ve alışmak mesele yoksa dağ taş herşey koyabilirim ama bebeğime bir isiö var ve o biryerlerde onu bulmamı bekliyor gibi adeta
alcang deletedmom734 Ben kızımın adını Ceylin Ece koycam :) ama seçeneklerde Lina Nil Alya Alina Almina Eliz felan vardı şimdilik aklıma gelen bunlar :)
Yesimalmila SafinazYilmaz ayy benim kardeşim de esarp markasi mi diyo. daha iyisini bulamazsam almila kalcak galiba
deletedmom734 alcang bende Mila Almila Alina Alya Liya Lina Alina Melina Mira Bu isimleri o kadar çok duyuyorumki başta hoşuma gidiyordu ama kime sorsam bu isimler çıktıkça karşıma soğudum